subway face angajări pentru deschiderea a două restaurante în sibiu. vezi unde vor fi!

Cunoscutul lanț american de fast-food va deschide în această primăvară două restaurante în județul Sibiu. Una din ele va fi de tip drive-thru si va fi amplasată la Veștem, iar restaurantul din Sibiu, va fi în zona centrului istoric.

Site-urile cu anunțuri de angajări sunt pline în aceste zile cu oferte din partea celor care dețin franciza pentru România a unuia din cele mai mari lanțuri de restaurante tip fast-food din lume.

Foodlike SRL anunță că face angajări pentru un restaurant Subway de tip Drive Thru, la Vestem. Acesta va fi amplasat în vecinătatea stației Petrom de la intersecția DN1 cu DN7.

Același anunț este postat și pentru angajări la primul restaurant Subway din municipiul Sibiu. Acesta va fi amplasat în zona centrală a orașului, dar la acesta nu se decontează transportul.

Subway Sibiu are deja și o pagină de FB activă. (Vezi AICI).

Studenții sunt preferați la angajare

Candidatul ideal ar fi să aibă studii medii, cunostinte minime de limba engleza, persoane tinere, dinamice, pro-active, disponibilitate de a lucra in 3 schimburi, preferabil studenti.

Iată ce cerințe mai sunt pentru angajare:

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Un Sandwich Artist este o persoana care intampina, serveste clientii si prepara produsele Subway in conditii maxime de igiena, respectand regulile sanitare.

 

RESPONSABILITATI

– Intampina clientii, prepara mancarea curat si eficient

– Demonstreaza o intelegere aprofundata a produselor din meniul restaurantului si este capabil de a-l explica clientilor avand o atitudine orientata spre client

– Se ocupa de curatenia restaurantului

– Prepara comanda folosind totodată si casa de marcat

– Respecta toate procedurile si regulile standard de calitate

– Raspunde de inventar pe timpul turei sale

– Mentine un aspect personal ingrijit si curat

 

BENEFICII

-Decontare costuri transport

-Posibilitati reale de promovare in pozitii manageriale , cursuri, specializari

-Bonusuri si masa asigurata

Ultima oră

Comentariul meu