antena 1 sibiu în pragul închiderii. presecan renunță la franciză!

Stația locală Antena 1 Sibiu va mai emite până în data de 15 aprilie. Actualul patron nu mai dorește prelungirea contractului de franciză. Angajații au fost anunțați de intențiile lui Vasile Presecan.

Vești proaste pentru piața locală de mass-media. Cea mai profesionistă televiziune locală, Antena 1 Sibiu, are șanse mici să mai rămână în funcțiune după data de 15 aprilie.

Actualul deținător al francizei locale Antena 1, a anunțat azi că nu mai dorește prelungirea contractului care expiră la mijlocul lunii viitoare. ”Contractul se încheie în data de 15 aprilie. Afacerea nu mai este rentabilă de mult timp. Dacă vine altcineva să ia franciza, stația poate funcționa în continuare”, a spus Vasile Prescan pentru TS.

De altfel și angajații stației au fost anunțați de intențiile lui Presecan, în urmă cu câteva zile. Deocamdată Antena 1 România, nu a luat nicio decizie în privința viitorul funcționării stației locale de la Sibiu.

Antena 1 Sibiu a lansat dealungul timpului jurnaliști de succes, printre care se numără Răzvan Marcu, actual realizator al emisiunii ”Raluca și Răzvan”, Nicolle Stănese Cioltea, actualmente la TVR și Paul Neagu, Andrei Năiță și Cristina Năiță, jurnaliști care fac parte în acest moment din echipa locală a postului de televizune.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. bau

    cei mei prosti asa jurnalisti sa plece acasa poate ca la saiba se pricep mai bine….ha ha ha

  2. era si timpul sa dispara increzutii aia doi de Naita, cei mai slabi jurnalisti din oras