video foto o femeie s-a aruncat în gol de la etajul 3 al unui bloc din sibiu. atenție imagini șocante!

O femeie de 59 de ani s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc de pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineață în jurul orei 10.30 în apropiere de Piața Unirii. O bubuitură a speriat pietonii aflați pe trotuarul de pe Mihai Viteazu, în fața blocului în care a funcționat Romtelecom.

O femeie a căzut de la etajul trei al blocului, direct pe trotuar. Trecătorii au alertat imediat autoritățile și au chemat o ambulanță în ajutorul celei care era căzută pe trotuar.1‘’Am auzit o bubuitura si am vazut-o in fata acolo. Au fost cativa oameni care au încercat să o ajute, dar in cazurile acestea nu e voie sa o miste. Au sunat la salvare si a venit. Era inconstienta din păcate”, a povestit GHEORGHE NISTOR, martor la acest accident.2”M-am uitat pe geam si am vazut o femeie in aer si direct a cazut jos, nu stiu de la etajul 3 sau 4 . Era in pijama si in papuci de casa. Eu m-am uitat de pe geam, nu este nicio agatatoare nimic, ca sa zicem ca intindea haine. Eram foarte speriata si acum sunt foarte speriata, nu mai pot. Nu pot sa imi imaginez!”, a povestit cutremurată și ANDREEA VLAD, martoră la eveniment.4Era în vizită la fiica ei

Locatarii din blocul în care a avut loc incindentul spun că femeia ar fi avut niste probleme in familie cu sotul și chiar și probleme psihice și de aceea s-a aruncat în gol.

”Aici de fapt statea fiica-sa, nici macar nu locuia, nu stiu ce o fi cautat aici. A locuit aici si acum locuiesc copiii . Mai venea dar nu stiu niciodata sa fi dormit aici” a spus și MARIA LAZAR, vecină.5Poliția cercetează cazul

La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Politiei Municipiului Sibiu. ”Sunt efectuate verificari pentru a se stabili cu certitudine imprejurarile in care femeia a cazut de la etaj. Pana in acest moment nu s-a conturat savarsirea vreunei infractiuni cu violenta. Este luata in calcul si aceasta varianta unei sinucideri”, a declarat LUCIANA BALTEȘ, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

Femeia a ajuns decedata la spital si din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acesteia.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu