încep lucrări pe încă două străzi importante din sibiu. pe altele se refac marcajele!

Încă două străzi vor intra în lucru în această săptămână, de această dată pentru reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare.

Strada Matei Milo a intrat în lucru în această săptămână pentru a fi reabilitate reţelele de apă şi canalizare. Aceste lucrări vor fi efectuate sub trafic, pe ambele sensuri alternativ, termenul de finalizare fiind jumătatea lunii aprilie.

Şi strada Dorobanţilor va intra în lucru în perioada imediat următoare pentru reabilitarea canalizării. Lucrările vor fi efectuate în legătură cu reabilitarea canalizării de pe Bulevardul Corneliu Coposu care include traversarea subterană a şinelor de cale ferată. Majoritatea lucrărilor se vor desfăşura sub trafic, dar pentru amenajarea căminelor de vizitare va fi necesară închiderea străzii Dorobanţilor în perioada 24 – 31 martie.

Atenţie în trafic şi la echipele care refac marcajele

Aceste lucrări au fost iniţiate la începutul acestei luni, prioritatea fiind refacerea trecerilor de pietoni din preajma unităţilor şcolare. În ultima săptămână au fost refăcute marcajele pietonale şi de trafic pe strada Filarmonicii, Pompeiu Onofreiu, Bulevardul Corneliu Coposu, Constituţiei, Oberth, Bâlea, Ştefan cel Mare, Călugăreni, Moldoveanu, bulevardul Vasile Milea. Pentru zilele următoarele este programată refacerea marcajelor din Piaţa Unirii, lucrări care vor fi efectuate pe parcursul nopţii.

 

Ultima oră

Comentariul meu