video rețea de hoți la furat haine dintr-un magazin din sibiu. imagini incredibile!

Șase tineri sunt căutați de polițiștii sibieni și sunt suspectați că ar fi furat dintr-un magazin de haine din oraș. Vorbim de un grup organizat, care au intrat în magazin foarte bine organizați. Totul s-a întâmplat într-o locație din cartierul Terezian.

Pe înregistrările de pe camerele de supraveghere, patronii au descoperit cum două femei au furat fiecare câte o pereche de pantaloni și le-au băgat în genți, asta în timp ce complicii lor, trei bărbați și o femeie distrăgeau antenția vânzătoarelor.

În înregistrările ajunse între timp și la polițiștii din Sibiu, se poate observa cum cele șase persoane intră rând pe rând în magazin și se îndreaptă fiecare într-o direcție bine stabilită. În timp ce vânzătoarele sunt întrebate diferite lucruri, două membre ale grupului bagă pantaloni din cei mai scumpi în poșete.vlcsnap-2014-03-20-14h45m31s224

Vânzătoarele au observat agitația din raionul de pantaloni, însă mult prea târziu pentru a le mai prinde în flagrant pe hoațe, care s-au scandalizat în momentul în care au fost rugate să intre înapoi în magazin și să arate ce au în genți. Incercarea de a le opri a fost sortită eșecului, dar în imaginile de pe camerele de supraveghere se vede clar cum hoațele fug pur și simplu din magazin cu marfa furată.

Imaginile au ajuns acum la poliția municipiului Sibiu, iar identificarea hoților a devenit cel mai probabil o chestiune de ore.

YouTube video

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei din grupul de hoți riscă între trei și cinsprezece ani de închisoare.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. si noi avem poze si filmari cu hotii de haine tot intr-un magazin de pe 9 mai. Am facut si reclamatie la politie si persoana in cauza a fost achitata pe motiv ca paguba era neinsemnata 200 de Ron ..

  2. Avem si noi materiale video cu hotii de pe 9mai in timp ce ne-au furat din magazin… Politia a ajuns la 32 minute dupa ce am apelat 112