Patroana unei agenții de turism din Sibiu arestată la domiciliu pentru că a ţepuit turiştii cu excursii imaginare

Patroana agenției de turism Mirage Travel are mari probleme cu legea după ce poliţiştii de la Investigarea Fraudelor din Sibiu au prins-o cu mâţa-n sac.

Lucia Rebega, în vârstă de 38 de ani, a scăpat de puşcărie după ce a înşelat zeci de turişti cu excursii imaginare în Europa, dar a fost arestată la domiciliu.

Afacerile necurate ale femeii s-au consumat în perioada anilor 2012-2013, când a promis fel de fel  de excursii unor persoane dornice să-şi petreacă vacanţa în cine ştie ce colţ al Europei.

Cum cei 23 de turişti care i-au bătut la uşă au realizat că au fost înşelaţi şi că banii plătiţi au ajuns doar în buzunarul patroanei agenţiei, poliţiştii sibieni de la  „Economic” au intrat pe fir. Aşa se face că oamenii legii au mai depistat şi faptul că escroaca a mai falsificat şi un ordin  de plată în valoare de 9.512 euro.

Una peste alta, individa a reuşit să-şi rotunjească ilegal veniturile cu 48.321 de euro şi 22.303 lei. Reţinută iniţial de poliţie, patroana care şi-a „ţepuit” turiştii a fost eliberată şi este cercetată în arest la domiciliu, sub control judiciar.

Sursa: libertatea.ro

Ultima oră

Comentariul meu