video trei polițiști sibieni trimiși în judecată pentru luare de mită. vezi ce au făcut!

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a inculpaţilor Datcu Ioan Marius, Ban Radu Gheorghe şi Mârza Horaţiu Romulus.

Trimiterea în judecată a celor trei agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, Biroul Ordine Publică, s-a făcut pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, respectiv 74 infracţiuni în cel priveşte pe primul inculpat, 70 infracţiuni pentru al doilea inculpat şi 4 infracţiuni pentru ultimul inculpat.

S-a reţinut că în perioada 25.10.2013 – 8.12.2013, în timp ce efectuau serviciul pe timp de noapte, opreau în  trafic pe raza municipiului Sibiu, diverşi conducători auto aflaţi la volanul unor autoturisme cu numere străine sau din alte judeţe şi sub pretextul că au încălcat normele de circulaţie şi sub ameninţarea sancţionării contravenţionale, primeau de la aceştia diverse sume de bani de la 200 lei la 300 euro, după caz.

”Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de  procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Grija mare la greselile de ortografie ! ” video-trei-politisti-sibieni-sibieni-trimisi-judecata-pentru-luare-de-mita-vezi-ce-au-facu ”

    ” sibieni-sibieni „