video foto schi în piscină la arena platoș. uite ce plonjoane spectaculoase și imagini uluitoare

Final de sezon de schi, în forță la Păltiniș. Ultimul eveniment din acest sezon de la Arena Platoș a fost unul al temerarilor.

Participanții la Slide and Freeze, au trebuit să plonjeze la propriu, într-un bazin de 10 x 15 metri care a fost construit pentru concurs la baza pârtiei principale.

Împrumutat” de pe pârtiile austriece, Slide and Freeze și-a serbat astăzi cea de-a doua ediție la Arena Platoș. La fel ca și anul trecut zeci de concurenți s-au înscris la start atât pe schiuri cât și pe placă . freeeze paltinis (1)

Concursul a fost împărțit pe trei categorii, iar participanții au oferit un show extrem de spectaculos, în ciuda faptului că trebuiau să ajungă la propriu în piscina cu apă.freeeze paltinis (2)

Cea mai amuzantă și spectaculoasă categorie a fost cea în concurenții au trebuit să coboare pârtia și apoi să acvaplaneze pe suprafața lacului într-o „construcție” de inspirație proprie. Tancul, salteaua și motocicleta plutitoare au fost printre cele mai apreciate de public și de juriu.freeeze paltinis (5)

Și spectatorii au fost extrem de încântați de spectacolul oferit. Chiar dacă vântul a suflat cu putere și vremea a fost destul de rece, nimeni nu a plecat acasă până când show-ul nu s-a terminat.freeeze paltinis (6)

Organizatorii spun că acest concurs devine deja o tradiție pentru închiderea sezonului de schi, iar totul este și ca un cadou pentru cei care s-au distrat toată iarna pe pârtie.

YouTube video

Concursul care a durat peste 3 ore, încheie oficial sezonul de schi în stațiunea Păltiniș.

Ultima oră

Comentariul meu