Sosirea primăverii va fi marcată de avrigeni, iubitori ai drumeţiilor, naturii şi mersului cu bicicleta, printr-un nou marş al bicicliştilor în zona turistică Valea Avrigului.

Cea de-a doua etapă a acţiunii „Ne place Valea Avrigului pe bi­cicletă” se va desfăşura duminică, 16 martie, începând cu ora 11. Ple­­­carea bicicliştilor înspre fru­moa­­sa zonă de agrement de la poalele Masivului Făgăraş va fi din centrul oraşului Avrig (Piaţa Gheor­­ghe Lazăr- în spatele bus­tului marelui cărturar avrigean), iar întoacerea din drumeţie este programată la ora 15, din zona Cabanei Ghiocelul.

Doritorii sunt aşteptaţi dumi­nică, la ora şi locul startului, îm­brăcaţi cu un obiect vestimentar de culoare preponderent albă. “Nu este un concurs, ci este un voiaj de plăcere. Ca urmare, par­ticipanţii sunt rugaţi să nu pără­sească plutonul şi să se menţină pe o singur[ bandă de şosea. Acest voiaj, în pluton, are me­ni­rea, pe lângă plăcerea de a vedea Valea Avrigului de pe bi­cicletă, de a susţine demersurile făcute în ve­derea realizării unor piste de biciclete în zona turistică a Avri­gului.

Întoarcerea cu grupul este op­ţională pentru adulţi, dar obliga­torie pentru copiii care nu sunt însoţiţi de un adult. Iubim natura, ne place Valea Avrigului dar vrem s-o putem ad­mira şi de pe >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu