Sibiul trimite 16 fotbaliști la selecționata Banat - Ardeal

Noua jucatori nascuti in anul 2000 reprezinta judetul si orasul la trialul de la Timisoara. Sase jucatori ai Interstarului nascuti in anul 2000 sunt convocati de catre antrenorul federal zonal Alin Hancas, pentru a participa la trialul de organizare a selectionatei Banat-Ardeal.

Selectia va avea loc luni la Timisoara , acolo unde cei 16 jucatori convocati din judetele Sibiu si Alba vor disputa un joc impotriva selectionatei judetelor Arad-Timisoara incepind cu orele 13.00.
Baila Raul, Lungu Razvan, Scarlat Carlos si  Doda Andrei de la grupa 2000 pregatita de Daniel Murasan impreuna cu Paul Bordean si Andrei Lascu de la grupa 1999 pregatita de Marian Margarit , sunt cei sase jucatori ai clubului Interstar care vor juca in selectionata bijudeteana. Al saptelea jucator convocat, Sorin Ivan, de la grupa 2000 a Interstarului nu va putea onora cu prezenta din cauza unei accidentari , el fiind nevoit sa faca repaus mai multa vreme din cauza unui pulseu de crestere .

Acestora li se mai adauga trei jucatori de la CSS Soimii Sibiu, echipa pregatita de prof.Alin Marcu . Cei trei „soimi” sunt : Angel Baumann,Cindea Darius si Bradu Dragos.

Toti cei noua jucatori impreuna cu profesorii Daniel Murasan si Alin Marcu vor face deplasarea la Timisoara.

„Este o mandrie pentru noi ca din 16 jucatori convocati de antrenorul zonal, 9 sa fie din Sibiu. Am spus-o si o voi repeta intotdeauna Sibiul dispune de multe talente.Trebuie facut ceva pentru acesti copii ca sa nu se piarda cand ajung la virsta senioratului.Sper sa ramana mai departe in vizorul echipei nationale, cat mai multi dintre cei noua jucatori. Daca se poate toti , ar fi ideal. Sunt convins ca ne vor reprezenta cu cinste.” a declarat Daniel Murasan.

 

Ultima oră

Comentariul meu