liquid the club sibiu împlinește opt ani. uite ce super party a pregătit!

Vinerea aceasta, 14 martie, cel mai mare club din Sibiu, Liquid, îşi serbează cei 8 ani de existenţa, ani în care au scris file de legendă în vieţile multor tineri, care au petrecut săptămâna de săptămâna alături de prieteni, au trăit momente speciale, s-au distrat şi poate şi-au cunoscut chiar jumătatea.

Managerii clubului îşi vor delecta invitaţii cu un program extrem de dinamic şi spectaculos, pe care însă, nu vor să- l dezvăluie, astfel, oaspeţii vor fi surprinşi şi răsfăţaţi pe întreagă durata a serii.

Singurele informaţii pe care putem să le dezvăluim, sunt faptul că, petrecerea va începe la orele 11, oaspeţii vor fi întâmpinaţi de cele mai frumoase fete, a căror frumuseţe a primit confirmarea unor jurii de specialitate. Seara se va încheia când vor clienţii, adică ultimul client o să dea stingerea.

Clubul Liquid a reprezentat un reper pe scenă distracţie în Sibiu, de aceea în cei opt ani nu şi- a dezamăgit niciodată prietenii şi clienţii, în ciuda greutăţilor, a renăscut precum un Pheonix din cenuşă şi şi-a dus misiunea mai departe.

Nu întâmplător, managerii vor să lege această aniversare, marcată de cifra opt, de idea de continuitate.

Ultima oră

Comentariul meu