ești șofer și vrei să lucrezi pe taxi în sibiu? uite cum poți face asta!

Una din cele mai reputate firme de taximetre din Sibiu angajează șoferi. Taxi 963 oferă condiții de angajare excelente și avantajoase.

Taxi 963 vrea să își extindă echipa de angajați, odată cu creșterea numărului de taximetre din parcul auto. Firma care activează cu succes pe piața locală de taximetrie, caută și oferă condiții avantajoase de lucru pentru șoferii care sunt interesați să obțină un venit deosebit de atractiv.

Cei care doresc să lucreze ca șoferi la Taxi 963 pot să facă acest lucru prin programarea la un interviu de angajare la numerele de telefon: 0751116070 sau 0746800282

Cine e Taxi 963

Taxi 963(ROMEURO) este o societate de taxi care functioneaza pe piata sibiana din anul 2003 cu un parc propriu de 60 de autovehicule licentiate si autorizate in conformitate cu legea 38/2003.

Taxi 963(ROMEURO) asigura confort, promptitudine si siguranta persoanelor transportate.

Pentru a veni in sprijinul clientilor incepand cu luna decembrie 2013, Taxi 963(ROMEURO) a implementat un nou sistem novativ denumit CLEVER TAXI – unic pe municipiul sibiu prin care clientul cu o simpla apasare a unui buton a telefonului mobil isi poate comanda gratuit si dispune de cel mai apropiat taxi in cel mai scurt timp posibil.

Prin seriozitatea si competenta angajatiilor Taxi 963(ROMEURO) are la ora actuala in portofoliu un numar de 20 contracte ferme cu societati comerciale din Sibiu prin care se transporta angajatii societatilor, plata serviciului aferent facandu-se prin facturare si cont bancar. Vorbim de firme cum ar fi CONTINENTAL AUTOMOTIVE, TAKATA, BELLARMA, RIALTO, AUCHAN, KFC, SNR RULMENTI, ARVATO sau SIMEA.

Informatii găsiti si pe www.taxi963.ro

Ultima oră

Comentariul meu