dosarul camatarilor sibieni: notarul marginean eliberat

Notarul sibian Razvan Marginean a fost eliberat din inchisoare după ultimul recurs la măsura arestării preventive, judecat de Inalta curte de Casatie si Justitie.

notarul marginean
Foto: turnulsfatului.ro

 

Notarul Mărginean a fost eliberat de către magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Curtea care a admis recursul la ultima prelungire a arestării preventive, dispusă de Curtea de Apel Alba Iulia, potrivit adevarul.ro.
Curtea ”Casează în parte încheierea atacată şi rejudecând revocă măsura arestării preventive a inculpatului Mărginean Răzvan Emilian. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Mărginean Răzvan Emilian de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 79/2012 din 14 noiembrie 2012 emis în baza încheierii nr. 4/MP din 13/14 noiembrie 2012 pronunţată de Curtea de Apel Alba Iulia în dosarul 1058/57/2012, dacă inculpatul nu este arestat în altă cauză”.
Instanţa Supremă a respins recursurile declarate de alţi doi inculpaţi din dosar, Bogdan Florin Jucan şi Cătălin Marian Haiduc, aceştia fiind judecaţi în continuare în stare de arest preventiv.
Notarul Mărginean a fost arestat în luna noiembrie 2012.

Ultima oră

Comentariul meu