video reacția medicului care a chinuit un copil în cabinetul său din sibiu: nu îmi pare rău...

Medicul stomatolog Silviu Nicolae  a  vorbit despre   tratamentul la care a fost supus un  copil in  cabinetul sau.  Baietelul care plangea,  a fost lovit de mama, la indemnul medicului, in timp ce  el  filma  intreaga scena cu un telefon  mobil.

Silviu Nicolae:  Vedeti un copil intr-o faza  acuta. La insistentele mamei eu mi-am dus actul  terapeutic la sfarsit. Copilul era isteric, se poate intervene in aceste cazuri si cu  inhalosedare, dar ea costa in jur de  zece milioane cu antestezist, bani pe care  acea femeie nu i-a avut. Filmul a fost facut pentru a  atrage  atentia  copilului si a-l scoate din acea stare pentru a decurge actul medical mai usor.

Reporter : La un moment dat i-ati spus mamei  ‘’da-i o palma’’

Silviu Nicolae:  Evident am zis-o in gluma, nu am crezut  ca se poate intampla  asa ceva. Educatia  este data  de parinti, eu mi-am facut actul pana la capat si ca dovada copilul nu are probleme.

Reporter:  Dar nici nu ati oprit-o pe mama cand  ati vazut ca-l loveste pe copil?

Silviu Nicolae: S-a intamplat  rapid si au fost  fractiuni de secunda.

CITIȚI SI: VIDEO REVOLTĂTOR Un copil este bătut și chinuit cu cruzime la un cabinet stomatologic din Sibiu (IMAGINI ȘOCANTE)

Reporter: Cum a ajuns filmul pe internet?

Silviu Nicolae:  A fost postat din greseala. Nu am  avut intentia  sa postam filmul pe internet nici eu , nici mama copilului.

Reporter: Aveti  ceva sa va reprosati?

Silviu Nicolae:  Am sa reprosez ca lipsesc cabinetele scolare si imi  pun speranta in noul ministru care este dentist, poate  face  ceva in masura aceasta, sa ne mai preia din cazuri, sa faca preventie, sa nu se ajunga in cazuri de faza acuta.

Reporter: Va pare rau pentru ce s-a intamplat?

Silviu Nicolae:  Din punct de vedere medical  nu imi  pare rau….

YouTube video

Sursa: a1sibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu