video foto jean-claude van damme a aterizat cu elicopterul la bâlea lac. uite imaginile!

Jean-Claude Van Damme a ajuns luni după amiază la Bâlea Lac pentru a filma o reclamă. Turiștii aflați în zonă s-au înghesuit să facă poze cu vedeta de film, chiar la câteva secunde după aterizarea cu elicopterul pe lacul înghețat.

Filmările pentru care este așteptat celebrul actor al filmelor de acțiune sunt, deocamdată, secrete: nimeni de la Bâlea Lac nu știe pentru ce fel de peliculă vine Van Damme în județul Sibiu.

Până a afla detalii despre filmări, reprezentanții cabanei Bâlea Lac au primit deja o listă de solicitări din partea actorului. Van Damme a cerut să fie servit la masă cu fructe și legume proaspete, să aibă la îndemână oțet balsamic de cea mai bună calitate și condimente proaspete, precum oregáno sau busuioc.vadame1

Vine cu patul de acasă
Jean-Claude Van Damme va sosi cu propriul pat pe care să doarmă, pe care îl aduce cu elicopterul. De asemenea, o altă cameră va fi eliberată la indicațiile actorului pentru a găzdui echipamentul și bagajele acestuia.vandame4

Până în prezent se știe doar că Jean-Claude Van Damme va poposi la Bâlea Lac cel puțin o noapte. Cât privește filmările, deocamdată cei din jurul lui păstrează misterul, nespecificând dacă este vorba despre scene dintr-un film sau o reclamă.
Anul acesta este programată lansarea filmului Swelter, pentru care filmările au fost încheiate, iar pentru anul viitor este programată lansarea peliculei Pound of Flesh, aflat în pre-producție, potrivit celor de la imdb.com.

YouTube video

Sursa info: evz.ro

Ultima oră

Comentariul meu