video un copil este bătut și chinuit cu cruzime la un cabinet stomatologic din sibiu (imagini șocante)

Imagini de o cruzime rară într-un cabinet dentar din Sibiu. Un medic a filmat în timp ce chinuia un copil din Avrig. În imagini se vede și aude cum copilul plânge frică și durere și chiar și cum mama lui îl ia la palme în timp ce medicul se amuză.

Scena s-a petrecut într-un cabinet medical și municipul Sibiu. Copilul, speriat de intervenția pe care trebuia să o facă medicul stomatolog, a început să țipe și să plângă. Medicul l-a amenințat că îl filmează în speranța că micuțul se va calma.

A făcut însă mult mai rău. Copiul s-a panicat și mai tare și a început efectiv să urle că nu vrea ca medicul să îl atingă.

Mai mult, mama copilului încearcă să îl imobilizeze pe acesta și chiar îl ia la palme în speranța că se va calma, fără însă a avea efectul scontat.

Copilul a început să tremure și mai tare, iar imaginile filmate de medic și urcate chiar de el pe youtube sunt de-a dreptul șocante.

Le-a scos de pe internet

Uimit de valul de reacții negative medicul a scos filmulețul de pe youtube. Un grup de mame active pe Facebook din Sibiu, au apucat însă să salveze filmarea și să o reposteze pe internet. Toată lumea este acum oripilată de imaginile surprinse.

Vom reveni cu amănunte despre acest subiect.

ATENTIE – IMAGINI VIDEO ȘOCANTE

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Medicul se numeste Silviu Nicolae si este odrasla conferențiarului Nicolae Vasile! Probabil așa l a educat tatal sau…..sau nu!

  2. Dar cine este cretinul acesta? PUblicati si numele acestui asa spus medic
    Ca despre mama ce sa spun probabil… inconstienta de ce urmari poate avea ceea ce face cu copilul acolo.

  3. Nenorocito, tu te numești mamă? Cățea ce ești, dacă aș pune mâna pe tine te-aș chinui fără remușcări! Tu nu meriți acel copil, ar trebui să fii decăzută din drepturile părintești, iar scârba aia care e medic ar trebui să fie dus la pușcărie. Sper să plătiți amândoi cu vârf și îndesat pentru ce ați putut face acestui copilaș!