distracție și fete sexy la miss bikini arena platoș - vezi cine merge in tenerife! (video foto)

Unsprezece concurente s-au luptat pentru titlul de Miss Bikini 2014 la Arena Platoș. Marele premiul al ediției din acest an este o excursie la surf în Tenerife, pe lângă premiul tradițional de 1000 de lei si a fost castigat de Annna Kilin din Cluj Napoca, 27 ani.

Multă agitație și bună dispoziție sâmbătă după amiază la Arena Platoș. Unsprezece fete, frumoase și sexy au participat la probabil cel mai așteptat concurs al primăverii de Păltiniș. Este vorba de Miss Bikinii, o competiție ajunsă la a II-a ediție și la care organizatorii au  pregătit șase probe ingenioase și atractive pentru public.

Prima proba a fost o prezentare pe un catwalk de iarnă amenajat în centrul pârtiei. Fiecare concurentă a trebuit să se prezinte într-o manieră cât mai apropiată unei prezentări de modă, în ciuda faptului că toate fetele au fost încălțate în clăpari.


4

Cea de-a doua probă a fost cea de slalom în condiții de concurs, contra-cronometru. Cea de-a treia probă a cerut și puțină forță din partea concurentelor care trebuiau să pornească un snowmobil, iar fiecare nereușită a fost „punctată” cu un shot de Jager.2

Proba cu numărul 4 a supune testului creativitatea fiecărei concurente. Fiecare dintre cele trei bilețele extrase dintr-un bol a conținut câte un cuvânt, iar cele trei cuvinte au trebuit să facă parte dintr-o frază cât se poate de originală.5

A cincea probă a fost cea de fotbal. Fetele încălțate tot în clăpari, au trebuit arate cât de bine se pricep la fotbal. Ultima probă a fost una clasică pentru complexul de ski și snowboard Arena Platoș. E vorba de faimoasa probă de cuie, modificată ușor pentru acest concurs, în sensul în care cuiele au fost bătute cu un baros.

Juriul a punctat eleganța, stilul de utilizare al barosului și, evident, reușita.

Concursul a durat aproximativ 2 ore si jumătate si totul s-a incheiat cu un party în apreschiul  de la baza partiilor.

Marele premiul al ediției din acest an este o excursie la surf în Tenerife, pe lângă premiul tradițional de 1000 de lei si a fost castigat de Annna Kilin din Cluj Napoca, 27 ani.

 

Ultima oră

Comentariul meu