ce petreceri de 8 martie sunt în sibiu. uite unde poți să mergi!

Pub-urile și cluburile din Sibiu au pregătit petreceri exclusiviste și speciale dedicate doamnelor si domnișoarelor. Trupa Holograf cântă la mall, iar în Liquid vine celebrul Emil Lassaria!

Ora de Sibiu vă face câteva recomandări pentru seara de 8 martie, o zi care este dedicată reprezentantelor sexului frumos.

Liquid The Club îl aduce pe Lassaria!

Liquid the Club a pregatit o seara speciala pentru toate domnisoarele si doamnele din Sibiu – EMIL LASSARIA, vine la Sibiu. Mai multe detalii AICI

Vanity Caffe Lounge promite un show incendiar

Toate femeile dornice sa-si incante privirea la cel mai incendiar moment de striptease masculin.La Vanity ,pe bulevardul victoriei 40,toate doamnele si domnisoarele au intrare gratuita

The Ultimate Girls Night Out în Cotton Pub

Sambata 8 martie are loc un spectacol incendiar rezervat femeilor!

Ladies Special la Vintage Pub

Spectacol dedicat exclusiv doamnelor si domnișoarelor

Shopping City Sibiu aduce trupa Holograf

În 8 Martie, începand cu ora 17:00, doamnele și domnisoarele vor avea parte de răsfăț la Shopping City Sibiu: vor putea admira noile colecții primăvară – vară într-o prezentare de modă inedită, oferită de brandurile prezente în Shopping City Sibiu. Ziua Femeii, va fi completă cu un mega concert oferit de Holograf, la care intrarea este liberă.

Gratis pentru doamne la Brukenthal

Sâmbătă, 8 Martie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, Muzeul National Brukenthal oferă acces gratuit doamnelor si domnişoarelor în toate locaţiile sale.

Ultima oră

Comentariul meu