cea mai tare tunsoare a anului în românia, vine de la sibiu

Tunsoarea anului în România, la bărbaţi, a fost concepută la Sibiu şi a câştigat marele premiu în cadrul Galei Wella 2014.

La şase luni de la deschidere, Z Salon din Sibiu se impune în lumea hairstiliştilor din România prin trei mari premii câştigate la concursurile naționale de coafură.

Competiţia Trend Vision Award a constat în patru probe: tunsoare-culoare-bărbaţi, cocuri, trend vision your style, şi vision cosacrat

Popescu Octavian ( premiul I ), Zaharie Ciprian ( premiul II ) şi Radu Dică (IV) şi-au pregătit creţiile în Z Salon şi dau noile tendinţe în domeniu.

Prima etapă a competiţiei a presupus înscrierea fotogarfiilor cu lucrările realizate. După evaluare, în finală au fost calificate 12 creaţii. Jurizarea a fost făcută în urma analizei specialiştilor Wella Romania (80%) şi a votului publicului (20%) .tunsoarea anului

Premiul cel mare pentru tunsoare şi culoare la băieţi i-a fost acordat lui Octavian Popescu. El a fost urmat de colegii de salon: Zaharie Ciprian- locul II, pentru trend vision your style, şi Radu Dică-locul IV, pentru originalitate.

“Rezultatele obţinute în cadrul Galei Wella 2014 au făcut ca Z Salon să fie cel mai premiat salon din ţară şi devine, astfel, unul din cele mai importante din ţară”, a declarat Septimiu Zavate , hairstylist de top.

Sibiul a fost reprezentat la Gala Wella 2014 de trei saloane ai căror specialişti , în total, au făcut sa fie cel mai premiat oras din ţară. Concursul a avut loc la Fratelli Studios, Bucureşti, în data de 19 februarie.

Ultima oră

Comentariul meu