video foto drăgușanca s-a întors la sibiu în hotelul în care si-a plănuit escapada cu cristea la paris. uite ce declarații incendiare a făcut!

Bianca Drăgușanu a revenit duminică în hotelul în care a petrecut ultimul Revelion alături de Victor Slav, chiar înainte de escapada vedetei la Paris, cu Adrian Cristea. Dragusanca a lansat o coleție de rochii de mireasă cu cea mai bună prietenă a ei, sibianca Ana Radu.

Bianca și Ana Radu au vorbit despre lansarea colecției de rochii de mireasă. Dragusanca nu a ocolit nici subiectul legat de divorțul de Victor Slav. Cițiți mai jos un mini-interviu cu Bianca.

Te-ai întors în hotelul în care ai făcut revelionul cu Victor Slav?

As prefera să nu comentez viața mea personală astăzi, pentru că suntem aici din alt motiv. (…) As prefera să vorbim despre ceea ce fac eu. Am mereu oameni care mă iubesc si imi sunt alături. Sunt o femeie independentă. Cu siguranță lucrurile se vor întâmpla așa cum ne dorim și eu și oamenii cu care colaborez. (…)bianca dragusanu (3)

Ce a zis Victor când a auzit că vrei să faci o colecție de rochii de mireasă?

Nu vreau să vorbesc despre asta pentru că iar se va interpreta. Din păcate nimeni nu vorbește despre viața mea profesionala. Și eu fac lucruri delicate, frumoase, sensibile. Fac lucruri adevărate… Acest eveniment de la Sibiu este un lucru foarte important de care o să îmi aduc aminte toată viața. (..)bianca dragusanu (1)

Cum e să te întorci la Hilton Sibiu după ce ai făcut aici revelionul cu Victor?

Eu vin foarte des aici.. Mama mea la fel.. A fost foarte frumos să revin aici… Abia astept să mănânc ceva acum și o să merg să mă răsfăț un pic la SPA.. De obicei stau mereu în aceeaiși cameră când ajung la Hilton la Sibiu. bianca dragusanu (7)

Nu stau în aceeiași cameră ca de Revelion. Avem un apartament foarte frumos.. Am și flori în cameră.. Sunt cu dedicație din partea hotelului..bianca dragusanu (2)Cum te-ai distrat vineri seară?

Eu sunt un om pozitiv și viața merge înainte. Am o viață frumoasă și reală. Nu am făcut rău nimănui. Am prietenii lângă mine. (..) Nu am de ce să mă justific în fața altor oameni. Se exegerează totul despre mine. S-a exagerat de exemplu foarte mult că vineri am ieșit alături de prietenii mei în club, iar unul dintre amicii mei pe care îl cunoaste și Victor a fost preluat în presă ca și când ar fi iubitul meu și așa mai departe. bianca dragusanu (9)În 24 de ore s-au scris 300 și ceva articole despre mine. Sincer atenția asta exagerată față de mine câteodată dăunează.bianca dragusanu (4)Îți place Sibiul?

Sibiul e un oraș atât de frumos în care revin mereu cu drag. (..) E cea mai bună mâncare și cele mai bune servicii din țară pe care le-am găsit până acum au fost aici la Sibiu. (..)Plănuiam această prezentare de modă de la Sibiu cu mult timp înainte de nunta mea cu Victor. Următoarea colecție va fi undeva în luna martie.bianca dragusanu (5)Unde pleci în vacanță? Mergi în Israel?

În viitoarea vacanță cred că o să plecăm eu și prietenele mele în Maldive. Nu merg în Israel. Mergem în Maldive  sau în Bora Bora. Și mergem tot în formula în care am fost la Dubai. Viața e o luptă. Viața e frumoasă și trebuie gândit și simțit pozitiv. Eu doar mulțumesc celor care mă iubesc și au încredere în mine și imi sunt alături indiferent de situație.bianca dragusanu (6)Ce îți propui pe viitor?

Ce imi propun eu pe viitor? Bussinesul cred că are prioritatea. Imi voi concentra toată atentia asupra acestui lucru. Viața merge înainte.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu