video iohannis: trebuie să cauți mult să găsesti o groapă în sibiu în care să îți rupi mașina

Primarul Sibiului a comentat joi pe marginea faptului că mai multe societăţi de asigurare au dat în judecată Primăria Sibiu, după ce au fost nevoite să plătească daune unor şoferi care şi-ar fi deteriorat maşinile în gropile din oraş.

”Ma surprinde, dar numai la prima vedere. Am citit ca tot mai multi isi rup masinile. Acum, pe bune, trebuie sa cauti mult ca sa gasesti o groapa in care sa-ti rupi masina. Poate sa te duci undeva pe camp, dar nu in oras. In oras nu mai sunt. Poate ati descoperit voi o groapa, eu, sincer, nu stiu niciuna. Exista santiere semnalizate, sapaturi de la gaz, de la apa, semnalizate, dar gropi din acelea in care sa te duci ascultand radio si intand intr-o groapa, din acelea nu mai sunt. Eu cred ca nu sunt mai multi care dau in gropi, dar avocatii sunt mai activi si ii conving pe oamnei sa intre in proces cu municipalitatea”, a spus joi în conferința de presă săptămânală, edilul sibian.

CITITI SI: Ti-ai stricat mașina într-o groapă din Sibiu? Uite cum poți cere daune primăriei!

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Domnule primar de ce in zona broscariei nu faceti trotoarul ca suntem atatea mamici care avem copii mici si cand ne deplasam cu ei trebuie sa o luam tot pe drum si ne expunem riscului de-a a fi agatati de masini care merg cu viteaza.Mergeti sa vedeti zona aia ca are trotroarele varza bataie de joc si multa nesimtire,vedeti ca toti ceilalti numai lucrurile bune dar pe cele care chiar trebuie rezolvate nici macar nu le puneti la socoteala.Sa va fie rusine ca nu aveti grija si de noi mamicile.punetii puturosii aia de la primarie pe care ii coordonati sa ia un pix si o hartie si sa noteze unde trebuie investit banii si nu sa stea cu cafele in mana pe holul primariei.

  2. Cred ca ar fi timpul ca dvs domnule primar sa va continuati munca cu predarea in scoli pentru ca functia de primar nu prea va facut o publicitatea prea buna in ultimii ani,lasati si pe altii sa fure asa cum si dvs ati bagat banuti Sibiului la sac…..

  3. Domnu Primar al acestui oras mai treceti si pe podul viaductul la iesire din Sibiu la sensul giratoriu din Vasile AAron sa vedeti cum noi cei din zona ne rupem masiniile in fiecare zi.Dar dvs la banii care ii aveti si la actuala masina pe care o conduceti nu resimtiti gropile deci in consecinta mai treziti-va la realitate si nu mai spuneti atatea baliverne….hai paaa

  4. Da cred ca domnu primar trebuie sa treaca pe aleea haiducului , si zona scoli nr , 19 si sa nu mai enumar…sa vedem cind va vedea ce va mai zice

  5. Mincinosule…………… cartierul meu ii plin de gropi … chiar daca sunt numai cateva blocuri