video foto baschetbaliștii de la csu sibiu fotografiați în ipostaze sexy și incitante

Clubul CSU Atlassib Sibiu a prezentat joi în premieră pentru mass-media calendarul oficial pentru anul 2014. Calendarul prezintă toți jucătorii sibiene în ipostaze diferite față de ceea ce fanii CSU au fost obișnuiți în anii trecuți.

CSU Atlassib Sibiu va lansa sâmbătă oficial noul calendar pentru anul 2014. Acesta a fost conceput și realizat în trend-ul actual și este total diferit față de edițiile anterioare.

În paginile noului calendar se regăsesc toți jucătorii lui CSU Sibiu, fotografiați în diferite ipostaze incitante și sexy într-un studio foto profesionist din oraș.

Fotograful Viorel Sima a scos în evidență și latura masculină a jucătorilor noștri, unii dintre ei pozând cu succes la bustul gol

”Este un calendar diferit față de unul obișnuit, un calendar care prezintă altfel jucătorii lui CSU Atlassib. Este realizat în condiții grafice deosebite și un calendar căre sperăm să aibă impactul dorit asupra publicului și a fanilor CSU Atlassib Sibiu. Ne-am gândit că și ei așteaptă o altfel de prezentare. Este un calendar la care s-a lucrat destul de mult timp. Vorbim de o perioadă de trei luni. Fotografiile sunt făcute de Viorel Sima, un tânăr fotograf profesionist ale cărui idei le-am pus în practică. Am combinat ideile noastre cu ale lui și cu recomandările venite din partea clubului. Calendarul este în format A3, făcut în condiții foarte bune. (..) Am profitat și de faptul că CSU are jucători care arată foarte bine și am exploatat această latură a lor și suntem convinși că fani o să aprecieze munca făcută. (..) Chiar dacă CSU nu a excelat în ultimele două sezoane în campionatul nostru intern, clubul sibian este unul cu tradiție îndelungată în România și este totodată și un brand. Ori un brand ca acesta, are nevoie de un astfel de calendar”, a explicat Dragoș Popescu, cel care alături de Media Internațional +, a pus în practică acest calendar pentru CSU Sibiu.bojovic sexy

În paginile calendarului se regăsesc toți jucătorii, mai puțin Robert Sarovic, și asta pentru că el a venit la echipă după ce acest produs a fost tipărit. Și cei doi antrenori au o pagină dedicată lor.

Lansare oficială în Liquid The Club

Sâmbătă în Liquid The Club, fanii care vor veni la lansarea oficială a acestui calendar vor primi autografe din partea jucătorilor pe aceste calendare.

Acestea vor fi puse în vânzare începând de sâmbătă după amiază de la ora 16.00 la Sala Transilvania, cu ocazia meciului cu Farul Constanța.bojovic

Încasările ajung la CSU Sibiu

Pentru cei care doresc să cumpere acest calendar deosebit, trebuie să știe că prețul la vânzare este de 34,9 lei per bucată.

YouTube video

”Toate încasările de pe urma acestui calendar produs de Media Internațional +, vor ajunge în vistieria clubului CSU Atlassib Sibiu. Cu această ocazie și fanii au practic posibilitatea directă să susțină și financiar echipa lor favorită”, a mai precizat Dragoș Popescu.

 

Ultima oră

Comentariul meu