csu sibiu la start de retur. ce obiective s-au fixat si ce crede ultimul transferat despre echipă

Președintele executiv al lui CSU Atlassib Sibiu a vorbit joi despre așteptările echipei în returul de campionat și despre meciul cu Farul de sâmbătă 18 ianuarie. Robert Sarovic a fost prezentat oficial la echipă, anunta csusibiu.ro.

În lipsa antrenorului Miodrag Perisic, ținut departe de o răceală de ultim moment, la conferința de presă de joi a venit președintele executiv al clubului, Mircea Vulc, alături de noul jucător Robert Sarovic și directorul sportiv Horațiu Floca.

Mircea Vulc a dezvăluit obiectivele echipei pentru returul de campionat care începe în weekend și a explicat de ce s-a decis schimbarea lui Miceta în lot, cu Robert Sarovic.

”Suntem cu lotul complet. Toată lumea este aptă pentru începerea campionatului. Avem și un nou jucător, pe Robert Sarovic, cel care îl înlocuiește pe Miceta. Simțeam nevoia să avem un jucător mai puternic care să evolueze pe poziția 4, un jucător care să se poată apăra și la poziția cinci în același timp și să poată arunca și din afara semicercului, lucru pe care din păcate Miceta nu l-a făcut în cele mai bune condiții în tur. Sper ca Robert să ne ajute în apărare în principal și desigur și în atac. (..) După un tur zic eu relativ bun, sper să avem și returul tot așa, deși va fi desigur foarte greu. Sper să trecem cu bine. Încă nu s-a decis când se va juca restanța cu Mureșul. (..) Așteptăm acum ca Federația să ia o decizie și să vedem când vom putea juca. (..) Să fim sinceri și locul trei este peste așteptările noastre de la începutul campionatului. Eu sper să rămânem în continuare în partea de sus a clasamentului, să avem avantajul terenului propriu de mai multe ori dacă intrăm în play – off.

Constanța este o echipă care joacă numai cu români. (..) Nu cred că o să ne pună probleme. Îl putem folosi ca și meci de verificare.”, a spus președintele executiv al clubului.

Robert Sarovic: ”Sper să avem rezultate bune și în retur”

Sosit de mai puțin de o săptămână la CSU, Robert Sarovic (foto stânga) spune că se simte bine la echipă și abia așteaptă să debuteze sub culorile galben-albastre.

”Când am venit aici am văzut că CSU a avut o evoluție foarte bună în prima parte a sezonului. Știu clubul și jucătorii pentru că am mai jucat în România. Sper să avem rezultate bune în retur. Oamenii din club și fanii sunt drăguți. Până acum totul este perfect pentru mine.”, a spus acesta.

Meciul cu Farul Constanța are loc sâmbătă 18 ianuarie, de la ora 18.00. ”Așteptăm câți mai mulți fani la sală, ca să fie alături de băieți. Biletele se pot cumpăra și înaintea partidei cu începere de la ora 16.00”, a spus și directorul sportiv Horațiu Floca.

Sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu