dana săvuică şi soţul răzvan, spectacol total într-un pub din sibiu

In vacanta care tocmai s-a incheiat, Dana Savuica si sotul ei, Razvan, s-au crezut pentru cateva clipe Al Bano si Romina Power de Romania. Cei doi au cantat pentru prima data impreuna in cadrul unui concurs de karaoke desfasurat in pub-ul Naf Naf din Sibiu, acolo unde au facut furori cu piesa “Felicita”.

“Dupa 20 de ani de casnicie mi-am convins barbatul sa cante impreuna cu mine la karaoke. Am fost invitati de bunul meu prieten Adrian Corlaciu, solistul trupei RIFF, intr-un pub din Sibiu la o seara de karaoke. Am cantat cu Adrian mai multe melodii, apoi i-am dedicat lui Razvan piesa “My Heart Belongs to Daddy” a lui Marilyn Monroe. A fost un moment tare romantic si in acest mod am reusit sa-l conving sa se ridice de pe canapea, sa ia microfonul in mana si sa cante cu mine piesa “Felicita” a lui Al Bano si Romina Power. Am fost replica celebrului cuplu, in varianta romaneasca”, povesteste amuzata Dana Savuica.

Vedeta a avut parte de-o vacanta minunata la final de an alaturi de sotul ei si de cativa prieteni apropiati, acestia colindand mai multe orase din Transilvania.dana-karaoke

“Revelionul l-am petrecut la Sighisoara, acolo unde m-am simtit minunat. Am vizitat apoi Cetatea de Balta, Cetatea medievala de la Biertan si am petrecut cateva zile si la Sibiu. Iubesc Transilvania. In tot acest timp, Julie a ramas in Bucuresti si a petrecut Revelionul in compania unor prieteni”, continua Dana Savuica, conform agentiei de presă mondenă.

 

Ultima oră

Comentariul meu