videoclip: cine e românca din topurile mtv sua - ascultă şi spune dacă îţi place

Timişoreanca Adina Butar a  reuşit să ajungă în topurile de la MTV SUA cu piesa „Crashed and burn”,

Adina Butar este printre puţinele artiste din România care a avut colaborări de seamă, cu unii dintre cei mai cunoscuţi artişti de talie internaţională.

În anul 2012, Adina a semnat cu casa de discuri a Dj-ului numarul 1, în SUA,  Markus Schulz, şi de atunci s-a remarcat în lumea muzicii atât datorită timbrului vocal special, cât şi a colaborărilor de renume pe care le-a avut.

Pe 1 ianuarie 2014, a avut loc premiera clipului pentru piesa «Crashed and burn», un featuring cu Venom One, (duo-ul care a scris şi remixat piese pentru Armin van Buuren, Flo Rida, Kelly Rowland, Sugababes, Benny Benassi şi multi alţii), chiar pe postul de muzica MTV SUA.

Astfel, Adina a devenit primul artist român de muzica trance care rupe barierele internationale în mainstream.

„Anul a început cu o veste foarte buna pentru mine, şi anume, videoclipul Crashed and Burned va putea fi vizionat pe întreg teritoriul Statelor Unite, pe MTV Dance. E ca un vis devenit realitate. Sunt emoţionată şi mulţumită de acest pas, din viaţa mea.”, a declarat Adina.

De asemenea, artista pregateste lansarea unui nou single, alaturi de Markus Schulz, luna urmatoare. „Unul dintre lucrurile pentru care sunt foarte recunoscatoare e ca va urma un nou single cu Markus Schulz, in 2014. Piesa este inclusa pe albumul Scream 2, ce se va lansa in februarie.”, a incheiat artista.

*Artista colaboreaza si cu cei de la Kazibo Studio, si chiar cu cei de la Hahaha Production.  Printre trupele pentru care scrie versuri se numara si Directia 5.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu