cristea i-a trimis flori biancăi drăgușanu la sibiu de revelion. uite ce buchet imens i-a dat!

Mara Bănică a fost invitată în emisiunea „Necenzurat”, unde a primit un mesaj anonim în care cineva îi spunea că Bianca a primit în seara de Revelion la Sibiu un buchet de trandafiri de la Cristea şi cu un bileţel de dragoste, însă când Victor şi-a făcut apariţia la hotel, cei de acolo au schimbat bileţelul.

Bianca a pus totul la cale pentru ca Victor să-i ceară divorţul? Se pare că pe tot parcursul căsniciei, ea a continuat să se întâlnească cu Adi Cristea.
Mara Bănică: „Bianca a trăit tot timpul cu Cristea, el nu a încetat niciodată să fie iubitul ei. Finii lor mi-au povestit că se întâlneau şi făceau dragoste în casă la ei. Sper ca peste doi trei ani să nu mai vorbim despre subiectul ăsta. Lumea o urăşte acum pe Bianca, eu nu cred că e o fată proastă. Am primit acum un mesaj pe telefon în care o sursă îmi spune că Adi i-a trimis flori Biancăi la hotel în Sibiu pe 31 decembrie cu un bileţel din partea lui, dar între timp a venit Victor, iar cei de la hotel au schimbat conţinutul biletului”, a declarat Mara Bănică la Antena Stars.bianca si cristea

George Stanca: „Cristea este un ratat, a fost dat afară din fotbal. Nu poţi să fi noaptea taur în pat, iar a doua zi să dai goluri în teren. Soţul Biancăi este un pămpălău. Victor îmi inspiră simpatie, eu cred că totul este o făcătură”

cristea i-a trimis flori biancăi drăgușanu la sibiu de revelion. uite ce buchet imens i-a dat!

A.D.

Ultima oră

Comentariul meu