au rămas mască: cocaină in cinci supermarketuri aldi din berlin în loc de banane

Cel puțin cinci supermarketuri ALDI din Berlin au găsit cocaină în cutii care trebuiau să conțină banane. În total au fost găsite 140 de kilograme de cocaină, în cutiile de banane.

Autoritățile berlineze au calificat întâmplarea drept o ”eroare logistică” a traficanților de droguri.

Personalul supermarketurilor a descoperit cocaina în lăzile de banane cu puțin timp înainte de a le scoate la vânzare, după cum a informat poliția germană, citată de Europa Press.

Este cea mai mare cantitate de cocaină descoperită la Berlin în ultimii 15 ani și investigatorii au declarat că pe piața neagră, drogurile ar avea o valoare de circa 6 milioane.

”Firește că am fost surprinși” a spus polițistul  Olaf Schremm, șeful departamentului antidrog din Berlin. “Nu știm cum a apărut eroarea în lanțul de distribuție al cocainei”, a afirmat acesta.

Lăzile cu banane, care făceau parte dintr-o livrare de 1134 de cutii a ajuns în portul din Hamburg din Columbia și au fost apoi predate unui depozit de fructe din Berlin. În șate dintre lăzi se găsea cocaină.

În final transportul de banane a ajuns la cinci supermarketuri din Berlin, iar investigatorii nu știu care era destinația reală a celor șapte lăzi care conțineau cocaină în loc de banane.

Întreaga cantitate de droguri a fost distrusă de autorități.

Ultima oră

Comentariul meu