anunțul făcut de aeroportul sibiu după decesul unui angajat și internarea altor doi la spital

Aeroportul Internațional Sibiu a prezentat în urmă cu scurt timp un punct de vedere oficial vizavi de situația creeată prin decesul unui angajat al acestei instituții și internarea de urgență a altor doi la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

Reprezentanții aeroportului sibian au trimis un comunicat de presă prin care vrea să liniștească pasagerii care utilizează această aerogară.

Reamintim că un angajat a decedat luni seară, iar alți doi au fost internați la boli infecțioase în Sibiu, fiind suspecți că sunt infestați cu o formă violentă de gripă.

Ministerul Sănătății face anchetă la Sibiu după moartea unui angajat al aeroportului în spitalul județean. Uite ce l-i se impută medicilor!

Celor doi angajați le-au fost recoltate probe biologice și trimise la Institutul Cantacuzino din Capitală pentru analize.

VIDEO ALERTĂ DE EPIDEMIE Un angajat al aeroportului din Sibiu a murit iar alți doi au fost internați la spitalul județean Sibiu!

”Aeroportul Internațional Sibiu informează că activitatea se desfășoară normal și nu există niciun risc în ceea ce privește sănătatea pasagerilor și a angajaților. Orice altă informație de natură medicală referitoare la cei doi angajați internați va fi oferită de autoritățile și instituțiile competente în acest domeniu și consideram nejustificată orice speculație legată de aceast caz”, spune Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt la Aeroportul Internațional Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu