românii se întorc la muncă în străinătate cu autocarele lui carabulea. uite câți oameni transportă!

Peste 10.000 de români se întorc zilele acestea la muncă în vestul Europei cu autocarele Atlassib după ce și-au petrecut Sărbătorile acasă cu familiile, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, Daniel Micu, director general al Atlassib, cea mai importantă firmă românească de transport internațional de persoane.

„Astăzi, spre exemplu, avem 2.500 de români pe care îi transportăm în Europa cu 51 de autocare. Ieri am avut peste 1.500. Până duminică trecem sigur de zece mii de români care se întorc la muncă în străinătate”, a precizat directorul general al Atlassib.

Duminică, alte 40 de autocare Atlassib vor trece granița cu români care se întorc să muncească în special în Italia, Germania, Spania.

Comparativ cu anul trecut, la acest început de an s-a menținut numărul românilor care se întorc la muncă în străinătate cu autocarele Atlassib, liderul național în transportul internațional de persoane. Astfel, în decembrie 2013 aproape 20.000 de români au venit acasă de Sărbători, iar alți 10.000 au plecat din România la cei dragi aflați la muncă în străinătate cu Atlassib-ul. Din datele deținute de compania românească de transport, Italia, Germania și Spania sunt principalele trei țări de destinație pentru românii care muncesc în străinătate.

Potrivit directorului general Atlassib, în 2013 s-au înregistrat și ușoare creșteri de pasageri români pe rute spre Franța, Anglia și Suedia.

Cele 190 de autocare din flota Atlassib au transportat în 2013 aproximativ 550.000 de persoane. Atlassib transportă românii spre 350 de orașe din 13 țări din Europa.

Cu o cotă de piață de aproape 40%, Atlassib a investit 2,5 milioane de euro în 2013 pentru achiziția a zece noi autocare, reușind astfel să-și înnoiască peste 30% din flotă.

„Facem investiții în continuare. Din 2009 încoace, am cumpărat peste 50 de autocare, am schimbat peste 30% din flotă. Nu știu dacă vreun operator din România a mai făcut atâtea investiții”, a afirmat directorul general Atlassib.

Aflată de 20 de ani pe piața europeană, compania de transport Atlassib a dezvoltat și serviciul internațional de coletărie, Poșta Atlassib și cel de transfer internațional de bani Meridiana.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu