trei mașini din sibiu înzăpezite pe transalpina la oașa. jandarmii au intervenit!

Din primele informații se pare că este vorba de șapte adulți și doi minori. Mașinile veneau de la Jina Sibiu și se îndreptau spre Obârșia Lotrului, dar drumul este închis circulației pe timp de iarnă.

În ajutor, la fața locului, a plecat un echipaj de jandarmerie. Persoanele care au rămas înzăpezite au cerut ajutorul prin număr unic de urgențe 112.

Două dintre maşini au fost deszăpezite şi urmeaza să plece spre Oașa. În zona au ajuns şi doi salvamontişti şi şeful postului de poliţie Şugag. La această oră se încearcă deszăpezirea celei de-a treia maşini, în acest sens fiind pregătit să intervină un echipaj de la drumuri judeţene, cu un autovehicul 6X6.

După ce-a fost scoasă din nămeți și cea de-a treia mașină, cele trei autoturisme de teren au plecat, în coloană, spre Oașa. Din nefericire, pe drum, una dintre acestea a rămas din nou înzăpezită.

Cele trei mașini au ajuns în siguranță la Barajul Oașa. Sunt însoțite de jandarmi montani, salvamontiști și politie, pasagerii urmând să fie conduși la Postul de Poliție Șugag.sursa: citynews

Ultima oră

Comentariul meu