mesajul alexandrei stan pentru sibienii care petrec revelionul 2014 în piața mare

În pregătirea importantei lansări din primăvară, Alexandra Stan își reia activitatea muzicală cu un prim concert în 2014 în România, în orașul Sibiu. Nu întâmplător, artista a ales fosta Capitală Culturală Europeană în noaptea dintre ani, pentru a marca un nou început.

Show-ul de Anul Nou va aduce în fața publicului o veritabilă desfășurare de forțe, cu o trupă remarcabilă de dansatori, alături de care lucrează de câteva luni.“Sunt extrem de fericită să mă reîntâlnesc cu publicul din România într-o seară atât de specială pentru fiecare dintre noi. Sibiul este un oraș aproape de sufletul meu și sunt convinsă că în Piața Mare vom trăi o noapte magică”, a declarat Alexandra Stan.

Citește și: Cauți un loc să te distrezi de Revelion 2014 în Sibiu? Uite unde mai sunt locuri libere în oraș!

Concertele Alexandrei Stanse află în plin proces de regândire, artista pregătind publicului său un concept special de show.Pentru aceasta, Alexandra Stan a petrecut în luna octombrie o săptămânăîn tabăra Fonocamp de la Azuga, unde a compus piese noi alături de artiști români și internaționali. De asemenea, artista s-a întors recent din Los Angeles, unde a participat lasesiuni fructuoase cu producători, compozitori și artiști renumiți din showbiz-ulamerican.

NU RATA: Modificări în programul de Revelion 2014 din Piaţa Mare. Uite când va concerta Alexandra Stan! Vezi noul programul complet!

Alexandra s-a remarcat în rândul producătorilor și artiștilor americani, atât ca interpretă, cât și compozitoare, și a puse bazele unor colaborări surpriză pentru noi hit-uri în topurile internaționale.

 

Ultima oră

Comentariul meu