revelion inedit la palatul brukenthal. uite cât te va costa!

Cei ce doresc să-şi petreacă ultima noapte a acestui an şi prima parte a celei dintâi zile din 2014 într-o atmosferă şi un decor de poveste, sunt aşteptaţi la Oranjeria fostei Reşedinţe de Vară a baronului Samuel von Brukenthal din Avrig, complexul baroc care, prin amploare şi complexitate,este unic în România.

La Palatul Brukenthal din Avrig, oaspeţii vor fi întâmpinaţi de însuşi fostul guvernator al Transilvaniei şi baroneasa acestuia, personaje ce vor fi în mijlocul petrecăreţilor pe tot timpul nopţii.

După ce, la sosirea pe domeniul Brukenthal, vor închina, alături de gazde şi ceilalţi invitaţi, un pahar de şampanie, invitaţii din seara de Revelion vor avea parte de un adevărat răsfăţ culinar, ce îi va ajuta să facă o interesantă „călătorie culinară” prin mai multe ţări ale lumii. Printre bucatele deosebite de care vor avea parte în această noapte importantă vor fi şi aperitivele de tip bufet (platoul cu brânzeturi, platoul cu mezeluri, platoul tradiţional ţărănesc, salatele, murăturile asortate, platourile cu fructe diverse), antreul de peşte servit la farfurie, supa de găină cu tăiţei de casă, felul de bază (muşchi de porc învelit în Parma, tocăniţă de vânat, piept de curcan cu smântână şi garnitură din sos de ghebe din grădina lui Brukenthal, orez Risotto cu morcovi şi pătrunjel, mozaic de legume, piure de cartofi), precum şi o sumedenie de preparate tip desert (tort cu migdale, tort cu fructe de pădure, tort cu zmeură şi căpşuni, ruladă de casă, prăjituri de casă, salată de fructe, cremă- jocuri de culori la pahar). Variate vor fi şi băuturile pregătite pentru Revelion (bere, vişinată, afinată, cafea, lichioruri, vin alb şi roşu, wisky, apă plată şi carbogazoasă, băuturi răcoritoare), astfel încât să poată fi satisfăcute toate gusturile.

Pe durata întregii nopţi, atmosfera muzicală va fi întreţinută de solistul Adrian Orlea.

Cum este şi normal, pentru ca seara să fie una cu adevărat deosebită, de neuitat, organizatorii au pregătit mai multe surprize, o tombolă cu premii, foc de artificii etc.

Pentru cei ce doresc, petrecerea de revelion se prelungeşte şi în noaptea dintre 1 şi 2 ianuarie, meniul pregătit pentru această ocazie fiind compus din platou ţărănesc tradiţional, ciorbă ardelenească de porc cu roşii şi leuştean, sarmale cu os afumat, smântână şi mămăliguţă, salată de fructe şi băuturi. Focul de tabără va completa oferta zilei.

Pentru petrecerea de revelion la Palatul Brukenthal Avrig, preţul este de 350 lei/persoană. Cei ce optează şi pentru petrecerea de a doua zi, vor plăti un preţ de 100 lei/persoană.

 

Ultima oră

Comentariul meu