thalia: "one night tango" la concertul de anul nou de la sibiu - află detalii
Alexandru Anastasiu

Concertul de Anul Nou, programat la Sala Thalia din Sibiu în 31 decembrie 2013 şi 1 ianuarie 2014, îi aduce în acest an la Sibiu pe Răzvan Mazilu, Judith State şi trio-ul Accord Vibes, într-un eveniment intitulat sugestiv “One Night Tango”.

“Colaborarea cu balerinii Răzvan Mazilu şi Judith State reprezintă un prilej de bucurie şi în acelaşi timp o onoare. Acest cross over, simbioza între muzică şi dans, conferă o dimensiune complexă şi specială acestui proiect. Tango-urile lui PIazzola, cântate într-o variantă inedită (vibrafon, acordeon şi contrabas), vor prinde viaţă în timp real prin măiestria şi dăruirea colegilor noştri Răzvan şi Judith, dezvăluind esenţa veşnică a tango-ului: pasiunea” a declarat Alexandru Anastasiu, membru al trio-ului Accord Vibes.

Pentru spectacol sunt disponibile două categorii de bilete, cu prețuri de 75 lei (Categoria A) și 50 lei (Categoria B), şi se pot procura de pe eventim.ro şi de la Libăria Humanitas Sibiu.
Spectacolul ”One night tango” din cadrul ”Concertului de Anul Nou în Sibiu” este organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și produs de Exces Music, fiind co-finanțat de Consiliul Local al Primăriei Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu