video foto tunel cu 55.000 de leduri în centrul sibiului. imagini superbe!

Premieră la nivel național la Sibiu. O construcție luminoasă înaltă de 24 de metri si lungă de 40 de metri a făcut ca cea mai importantă stradă pietonală din oraș să devină un mic paradis în noapte pentru turiștii prezenți.

Mii de sibieni au ținut să facă fotografii în primele minute după ce instalația cu 50.000 de leduri multicolore, a fost pusă în funcțiune

O construcţie realizată din 55.000 de leduri multicolore este aşezată la intrarea pe bulevardul central din municipiul Sibiu, în zona pietonală, aceasta fiind formată dintr-o poartă mare de castel, cu înălţimea de 24 de metri, şi continuând cu un tunel de 40 de metri lungime. tunel balcescu leduri (1)

Construcţia, inaugurată vineri seară, face parte din proiectul „Sibiu Lights and More”, aflat la prima ediţie, iar ledurile au fost aprinse de către membrii formaţiei The Renegades, care au susţinut apoi un concert.tunel balcescu leduri (3)Potrivit organizatorilor, construcţia este realizată de o firmă din Italia şi este „o premieră la nivel naţional”. tunel balcescu leduri (4)

Mă bucur foarte mult că este foarte multă lume aici. Prima ediție. Cred că am tras așa cu ochiul. Sunt câteva mii de oameni. Ideea a venit din dorința de a continua evenimentele culturale din Sibiu, care după cum bine știm s-au ridicat la un nivel foarte inalt”, a spus unul din organizatori.tunel balcescu leduri (6)Construcţia va putea fi admirată până duminică seară, când proiectul se va încheia cu un concert susţinut de formaţia Fade Out din Făgăraş şi un foc de artificii.

YouTube video

VIDEO&CAPTURI: Sibiu Aerial Image

Ultima oră

Comentariul meu