peste 50.000 de leduri luminează bălcescu în weekend la sibiu lights and more

Asociația cultural-sportivă M&S EVENTS organizează în perioada 13-15 decembrie, pe strada Nicolae Bălcescu, evenimentul Sibiu Lights and More.

Evenimentul debutează ca o premieră la nivel național și exclusiv la Sibiu și constă într-o construcție luminoasă înaltă de 24 de metri si lungă de 40 de metri.

Peste 50.000 de led-uri vor lumina tunelul care va fi amplasat pe strada Nicolae Bălcescu (începând din dreptul Farmaciei 24).

Nici programul artistic nu va lipsi, astfel încât, în toate cele trei zile ale evenimentului, între orele 17 și 22, pe scena amplasată pe această stradă artiști locali, grupuri de colindători precum și alți artiști vor concerta pentru publicul sibian și nu numai.

Vineri 13 decembrie, de la  ora 17, la deschiderea evenimentului (cand se vor luminile tunelului) vor concerta cei din trupa Modiwo din Cluj Napoca, iar sâmbătă, 14 decembrie, la ora 18, trupa Renegades din Sibiu.

Organizatorii au lansat deja invitația catre publicul sibian pentru a lua parte la acest eveniment, eveniment in cadrul caruia accesul este liber pentru toată lumea.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu