interstar învingătoare la cupa gobe și locul secund la cupa speranțelor

Grupa de copii nascuti in anul 2007 de la FC Interstar Sibiu a castigat editia din acest an a ” Cupei Gobe”,competitie ce s-a desfasurat in perioada 7-8 decembrie la Odorheiul Secuiesc.Turneul aflat la cea de a patra editie a reunit echipe din intreaga tara la mai multe categorii de virsta: 2003, 2004,2005, 2006 si 2007.

Echipa sibiana a invins in finala mare a competitiei pe clujenii de la Scoala de Fotbal Liviu Antal cu scorul de 6-1. Omul finalei a fost jucatorul interstarist Eduard Cotor cel ce a fost desemnat de organizatori cel mai bun jucator al competitiei. Pina in finala ,elevii pregatiti de Horatiu Bara Graeff au avut un parcurs deosebit invingand pe  ACS Kinder Sg Mures, FC Odorhei, ACS Timpa Brasov si FC Brasov . „Este un rezultat deosebit pentru noi avand in vedere ca a fost prima participare la o astfel de competitie. Felicit copiii si multumesc parintilor pentru sustinere” a declarat Horatiu Bara Graeff.

FC Interstar 2007:

Tatu- Iancu, Cotor, Stroia, Birghis, Ivan, Bacila, Cozma, Jiman, Candale, Raul.

Locul secund la Vâlcea

In aceeasi perioada colegii mai mari cu un an pregatiti de Daniel Murasan aveau sa piarda finala mica a puternicului turneu de la Rm Vilcea intitulat „Cupa Sperantelor”organizat de clubul Hidro in colaborare cu Primaria RM Vilcea.  Pina in finala mica pierduta in ultimul minut cu 2-1 in fata celor de la Tampa Brasov, sibienii au inregistrat urmatoarele rezultate: 3-2 cu Viitorul Pitesti, 1-1 cu Steaua Cautis Bucuresti, 3-2 cu Academia Hagi , 5-0 cu Scoala Razvan Rat Slatina si 4-5 cu Hidro Vilcea.interstar 2006

„A fost un turneu deosebit cu echipe foarte bune. Am demonstrat ca putem juca de la egal la egal cu oricine. Desi am ratat un loc pe podium in ultimul minut,evolutia copiilor a fost apreciata de intreaga asistenta. Am fost apaludati dupa fiecare meci si asta spune multe. Sunt mandru de copiii clubului nostru.”, spune Daniel Murasan, antrenor la FC Interstar 2006.

FC Interstar 2006:

Chirila – Stroia, Popa, Gliga, Stanese, Gandila, Carpinisan, Birbi, Vlad Vicentiu

 

 

Ultima oră

Comentariul meu