video foto cum a fost la deschiderea auchan sibiu. gestul făcut de angajați o să te uimească!

Aproximativ 1.200 de oameni au așteptat în fața magazinului Auchan Sibiu, deschiderea oficială pentrtu cumpărături în hypermarketul lanțului de retail. Angajații Auchan și-au primit cumpărătorii cu brațele deschise și cu ropote de aplauze.

Sibienii au arătat încă odată că civilizația, bunul simț și educația sunt lucrurile care fac din orașul în care trăim, să arate României că suntem o metropolă expemplu pentru toată țara din orice punct de vedere.

Imaginile cu oameni care se calcă în picioare la inaugurarea de mari magazine, rămân spre mândria noastră ”interzise” în fosta Capitală Culturală Europeană din 2007.

La Sibiu, la deschiderea Auchan, oamenii au intrat civilizat în magazin și au fost primiți cu aplauze de către angajați.

CITESTE SI: VIDEO FOTO Pregatiti pentru deschiderea de azi de la Sibiu? Uite cum arată magazinul!

Auchan România a deschis marţi, primul magazin din Sibiu după o investiţie de două milioane de euro în remodelarea fostului hypermarket Real, unitatea având peste 40.000 de produse expuse într-un spaţiu de vânzare de peste 6.000 de metri pătraţi.1

Directorul de marketing al Auchan România, Tiberiu Dăneţiu, a anunţat, luni, înr-o conferinţă de presă, că grupul va deschide, marţi, la ora 10.00, primul magazin din Sibiu, după remodelarea fostului hypermarket Real.

Potrivit sursei citate, lucrările de remodelare au durat mai puţin de trei săptămâni şi au constat în modificări tehnice şi comerciale, precum reorganizarea suprafeţei de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor şi introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.2

Potrivit lui Tiberiu Dăneţiu, remodelarea Auchan Sibiu a costat aproximativ două milioane de euro.

Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Auchan, magazinul din Sibiu se întinde pe o suprafaţă de vânzare de peste 6.000 de metri pătraţi, oferind clienţilor o gamă de 40.000 de produse.

CITESTE SI: UITĂ DE CENTRALĂ : Cum să te încălzeşti iarna cu 2 lei pe zi salvând planeta!3

„Auchan Sibiu a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete, fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii”, au precizat reprezentanţii Auchan România.

Potrivit acestora, în domeniul nealimentar, Auchan Sibiu a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar şi cele destinate întreţinerii casei.

ITI SUGERĂM: S-a aprins noul iluminat festiv pe Nicolae Bălcescu. Uite ce bine arată!

Magazinul oferă peste 2.500 de produse marca proprie Auchan şi peste 450 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac, numeroase variante de condiţionare mică şi vânzarea la bucată.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Saracii angajati…se vede din aplaudatul lor ca sunt sictiriti si satui de aceasta mascarada. 650 de lei salariul + 190 de lei bonuri…Romania te iubesc!