poftiți la “bucuria de a darui” în valea aurie. spectacolul pe care nu trebuie să îl ratezi

Mos Nicolae este un personaj legendar si mitic , care aduce daruri copiilor in ajunul Sarbatorii de Sfantul Nicolae. Este un bun prilej pentru toti crestinii de a ne bucura, de a fi mai darnici, mai buni.

SOS Satele Copiilor Romania – Sibiu, prin proiectul SOS Comunitatea de Tineri 1 Sibiu, in parteneriat cu Asociatia Filantropica Sfantul Nicolae, avem deosebita placere de a va invita la

Serbarea pentru Mos Nicolae joi, 05 decembrie 2013, incepand cu orele 15.00, la biserica Sf. Nicolae din Valea Aurie.

Evenimentul “Bucuria de a darui”, se desfasoara pentru a 6-a oara consecutiv. A luat nastere din marturisirea tinerilor SOS a unui puternic sentiment filantropic si spiritual, dorindu-si sa contribuie personal la aducerea zambetului larg pe chipul unor copilasi aflati in dificultate ca si ei.

Astfel, an de an, in luna decembrie tinerii asistati in cadrul SOS Comunitatea de Tineri 1 Sibiu isi doneaza o parte din banii de buzunar si cu acei banuti cumpara cadouri, le impacheteaza si le daruiesc cu bucurie copiilor din cadrul Centrului de Zi Sfantul Nicolae  .

Rasplata pentru tinerii SOS sunt chipurile fericite ale copiilor si clinchetul cristalin al vocii lor in colindele cantate lui Mos Nicolae si bradutului impodobit.

Despre SOS Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 132 de tari ale lumii.

SOS Comunitatea de Tineri este continuarea fireasca a modelului Satului SOS.
Copiii care au crescut intr-o Familie SOS se muta in Comunitatea de Tineri la varsta de 14-16 ani si locuiesc aici pana isi termina studiile si isi gasesc un loc de munca. Alti tineri sunt admisi din exteriorul asociatiei, primind sansa la educatie si dezvoltarea deprinderilor de viata independenta
Comunitatea de Tineri este adaptata nevoilor specifice adolescentilor, acestia a.flandu-se sub indrumarea permanenta a unei echipe de consilieri, responsabili de cele patru directii de dezvoltare a tinerilor: gasirea unui loc de munca, gasirea unei locuinte, stabilitatea emotionala si deprinderi sociale si de viata.

Despre Asociatia filantropica „Sfantul Nicolae”

Asociatia filantropica „Sfantul Nicolae” are ca scop asigurarea de servicii sociale de calitate copiilor, familiilor si varstnicilor din municipiul Sibiu, in functie de nevoile acestora si de posibilitatile si specificul asociatiei, precum si sprijinirea religiei si valorilor umane.

In cadrul proiectului Centru de Zi sunt in prezent sprijiniti 34 copii de varsta scolara, care beneficiaza de sprijin si suport in efectuarea temelor scolare, desfasurarea de activitati de timp liber, servirea mesei de pranz

 

Ultima oră

Comentariul meu