contract de finanţare de șase milioane de euro pentru 15 localităţi din judeţul sibiu. uite unde merg banii!

Jumătate dintre localităţile din judeţul Sibiu vor beneficia de un sistem informatic integrat pentru gestionarea registrului agricol în format electronic.

Președintele Consilului Județean Sibiu a semnat la sediul Ministerului Societăţii Informaţionale, cel de-al doilea contract de finanţare de care beneficiază alte 15 localităţi din judeţul Sibiu.

Este vorba despre 2 oraşe: Avrig şi Tălmaciu şi de 13 comune: Alma, Alţâna, Arpaşu de Jos, Bazna, Biertan, Bârghiş, Blăjel, Brateiu, Bruiu, Brădeni, Chirpăr, Cârţa şi Cârţişoara.

Valoarea totală a proiectului este de 6.299.930 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 6.286.290,21 lei. Contribuţia Uniunii Europene este de 6.160.564,40 lei, iar cofinanţarea Consiliului Judeţean Sibiu se ridică la 125.725,81 lei, în timp ce valoarea neeligibilă a proiectului este de 13.640 lei. Termenul de implementare a proiectului este de 18 luni de la semnarea contractului de finanţare.

Proiectul „e-Registru – Realizarea şi Implementarea unui sistem informatic integrat la nivelul Consiliului Judeţean Sibiu şi UAT-urilor partenere pentru gestionarea registrului agricol în format electronic” este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” 2007-2013, axa III – „Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Intervenţie 3.2 „Dezvoltarea şi creşterea serviciilor publice electronice”, operaţiunea 3.2.1. „Susţinerea implementării de soluţii e-guvernare”.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu