spitalul județean sibiu are un nou manger. uite ce planuri are!

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu anunţă numirea de către Consiliul Judeţean Sibiu, începând de azi 2.12.2013, a Lectorului Universitar Dr. Vasile Spinean, ca manager al celei mai mari unităţi sanitare din judeţ.

Numirea s-a realizat prin Dispoziţia Consiliului Judeţean nr. 977 din 28.11.2013, în baza rezultatelor concursului pentru postul de manager al instituţiei sanitare. Concursul a constat în examen cu trei probe: test grilă, interviu cu comisia de concurs şi susţinerea planului de management. Probele de concurs s-au desfăşurat în 18 respectiv 20 noiembrie 2013. Contratul de management a fost încheiat pentru o perioadă de trei ani.

Noul manager a fost prezentat oficial medicilor şefi de secţie de către Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, dl. Ioan Cindrea, în cadrul unei şedinţe desfăşurate în această dimineaţă la SCJU Sibiu.

„Este un moment important pentru Consiliul Judeţean, pentru Consiliul de Administraţie al spitalului, pentru spital  şi viitorul acestuia. Planul de management pe care l-am discutat şi care urmează să fie aplicat conţine elemente importante în ceea ce priveşte investiţiile şi dotările, pentru că ne dorim ca acest spital să fie o unitate sanitară de elită. Îi doresc succes dlui. Vasile Spinean în acest demers”, a declarat preşedintele CJ Sibiu, dl. Ioan Cindrea. Domnia sa a mai adresat medicilor şefi de secţie „rugămintea de a sprijini echipa de conducere pentru creşterea calităţii actului medical şi a respectului cetăţenilor pentru activitatea profesioniştilor din sănătate.” Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu i-a mulţumit dlui. Dr. Radu Chicea, Directorul medical al spitalului, pentru activitatea din perioada în care a deţinut atribuţiile de manager.

„Este o onoare pentru mine să fiu alături de oameni cu un prestigiu deosebit cum sunt medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu şi să lucrez alături de ei. Este un mandat de trei ani pe care mi-l asum, şi doresc o coagulare a tuturor energiilor pentru ca împreună să facem din acest spital o unitate de referinţă nu numai la nivel judeţean ci şi la nivel naţional. Depinde doar de noi să eficientizăm activitatea  şi sunt deschis la orice propunere şi soluţie din partea celor care duc greul activităţii într-un spital: medicii şi personalul sanitar”,  a declarat managerul SCJU Sibiu, Lect. Univ. Dr. Vasile Spinean.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Succes…desi e foarte greu sa transformi cocina care este in present spitalul judetean Sibiu in „unitate de elita”…poate daca se aloca 0.5% din PIB si nu se fura nimic