VIDEO FOTO Feerie pe gheață în centrul Sibiului! Uite cât de frumos a fost!

Patinoarul artificial din Piaţa Mare a Sibiului a fost punctul de atracție al vizitatorilor Târgului de Crăciun din centrul orașului. Spectacolul extraordinar de patinaj artistic “Feeria pe gheață” a adus în fața publicului patinatori de top din Germania, Austria, Italia și nu numai. Toată lumea a fost încântată de show-ul oferit de patinatori.
Chiar dacă afară a fost destul de frig, în centrul Sibiului, sute de spectatori s-au strâs să vadă pe viu patinatorii invitati. Frumusețea patinajului artistic, dar și combinația de grație, suplețe și precizie a sportivilor invitați au fost ingredientele ce au atras ca un magnet publicul spectator. Toată lumea a fost încântată de cele peste două ore de spectacol. Vedete ca Sarah Hecken din Germania, Stephane Walker din Elveţia sau Deborah Sacchi din Italia, au primit aplauze la scenă deschisă.„Mi se pare foarte frumos si ma bucur că avem ocazia să vedem in această seară un asemenea spectacol aici.. (..) Contează foarte mult că e în centrul oraşului. Aşa poate să vadă cât mai multă lume spectacolul”
Organizatorii spun că au decis să reia show-ul după o pauză de cinci ani pentru că atmosfera Târgului de Crăciun este cea mai potrivită pentru a promova unul din cele mai frumoase si grațioase sporturi de iarnă.
„Este spectacol feerie pe gheață. Un spectacol să spunem deja tradițional pentru Sibiu. În 2007 am venit prima oară, atunci când Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană. Apoi în 2008 ne-am mutat aici în Piaţa Mare. Am adunat sportivi din Italia, din Germania.. Am adus campionii din fiecare ţară. Vorbim de Elveţia, Ungaria, Austria şi bineînţeles România. Vorbim de patinatori pe care îi vedem de obicei la campionate mondiale și europene,dar și tinere speranțe românești”, a spus Marius Negrea – prezentator eveniment.

YouTube video

Pentru că show-ul s-a dovedit a fi unul de succes, organizatorii se gândesc serios la ideea ca acesta să devină o tradiție anuală la Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu