CSU Sibiu a jucat la Timișoara împotriva fostului antrenor Petricevic. Uite ce a făcut!

CSU Atlassib Sibiu a pierdut sâmbătă seară în deplasarea de la Timişoara, în faţa celor de la BC. Gazdele s-au impus cu scorul de 95-88 (29 – 22, 24 – 29, 15 – 14, 27 – 23). Pentru CSU urmează sâmbătă derbiul cu campioana Asesoft Ploieşti, anunta csusibiu.ro.
Echipa noastră a gustat pentru a doua oară din cupa amară a înfrângerilor. Baschetbaliştii lui Perisic au pierdut la o diferenţă de şapte puncte partida disputată în deplasare cu BC Timişoara.
Gazdele cu un nou antrenor pe banca tehnică, au început mai bine meciul şi au avut avantaj de şapte puncte pe tabelă la capătul primului sfert.
Sibienii au revenit în joc în sfertul doi şi au recuperat din diferenţă până la pauza mare, când scorul a fost de 53-52 pentru bănăţeni.
Sfertul trei s-a mers aproape cap la cap, iar cu 10 minute înainte de finele partidei am sperat că putem întoarce soarta partidei în favoarea noastră.
Din păcate timişorenii au fost cei care au punctat mai mult pe tabelă, graţie şi jocului excelent făcut de Jovanovic, iar meciul s-a încheiat cu victoria acestora cu scorul de 95-88.
De remarcat că la Timişoara, echipa noastră a fost încurajată de o galerie inimoasă, formată din aproximativ 40 de fani.
Pentru echipa noastră urmează din nou o partidă extrem de dificilă şi importantă. Sâmbătă 7 decembrie, în Sala Transilvania, jucăm cu cei de la CSU Asesoft Ploieşti. Meciul contra campioanei se dispută de la ora 16:15.
BC Timişoara:
Jovanovic 36, Panic 23, Conley 4, Toth 4, Lăpuşte 4, Johnson 9, Radulovic15.
CSU:
Bojovic 30, Austin 9, Miceta 4, Nelson 6, Ceskovic 23, Lee 16
Sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu