e oficial! auchan sibiu se deschide în 3 decembrie

Hipermarketul aflat în vecinătatea Promenada Mall va fi inaugurat în 3 decembrie de la ora 10.00. Anunțul a apărut oficial și pe pagina de web a Auchan România.

Auchan Sibiu isi va intampina clientii incepand de Marti, 3 decembrie a.c. de la ora 10:00. Pe o suprafata neta de vanzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Sibiu ofera locuitorilor o gama de 40.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferentiaza prin faptul ca pune un accent deosebit pe calitate, prospetime si preturi mici. Auchan Sibiu a dezvoltat in mod special partea de produse proaspete fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie, gastronomie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de aprovizionare romanesti si internationale, integrand si punctele forte recunoscute ale Real in aceste domenii.

Accesul la Auchan Sibiu, situat in Centrul Comercial Shopping City Sibiu, este unul simplu si rapid, atat pentru locuitorii orasului gratie modalitatilor de transport in comun, cat si pentru cei veniti cu masina, centrul dispunand de o parcare gratuita de 500 de locuri.

 

Ultima oră

Comentariul meu