frumuseţile sibiului expuse la ambasada culturală de la bucureşti

Ambasada Culturală a Sibiului de la Bucureşti găzduieşte în această săptămână expoziţia de fotografie „Prin Sibiul Meu” în cadrul căreia expun fotografii Dragoş Asaftei şi Alex Dima alături de Răzvan Baciu.

Cei trei expozanţi au fost  invitaţi la sfârşitul lunii august 2013 să petreacă un weekend la Sibiu şi să redea prin fotografie experienţa trăită aici. Invitaţia a fost înaintată de către Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu, în cadrul proiectului cultural-turistic „Prin Sibiul Meu”, proiect inclus pe agenda culturală a Municipiului Sibiu şi a adus la Sibiu 20 dintre cei mai citiţi bloggeri şi jurnalişti online de turism din România.

Expoziţia cuprinde o serie de 32 de fotografii ce prezintă oraşul Sibiu şi împrejurimile acestuia, atât atracţiile turistice cât şi locuitorii locului. Prin expoziţia de fotografie „Prin Sibiul Meu”, Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu îşi propune mediatizarea frumuseţilor Sibiului în rândul locuitorilor capitalei şi promovarea turistică a oraşului. Expoziţia este realizată cu sprijinul Ambient.

 

Dragoş Asaftei este un cunoscut tânăr fotograf, fiind autorul cărţilor „10 paşi în fotografia digitală” şi „10 paşi în fotografia de produs”. El este prezent şi pe site-urile de fotografie www.dragosasaftei.ro şi www.blogdefotografie.ro. Dragoş este din Odorheiu Secuiesc şi locuieşte la Bucureşti.

Alex Dima a realizat la Sibiu o senzaţională serie de fotografii de portret. El este cunoscut în rândul fotografilor prezenţi în mediul online, publicându-şi fotografiile pe www.alex-dima.ro. Acum, Alex este student la Cluj-Napoca.

Răzvan Baciu vine în faţa publicului cu excelente fotografii aeriene care surprind frumuseţea locurilor dintr-un unghi mai puţin cunoscut. Fotografiile realizate de acesta uimesc prin frumuseţea lor. Acestea sunt publicate pe site-ul www.razvanbb.ro.

 

Epoziţia de fotografie „Prin Sibiul Meu” rămâne deschisă în această săptămână la Ambasada Culturală a Sibiului de la Bucureşti şi se poate vizita gratuit.

 

Ultima oră

Comentariul meu