csu sibiu învinge piteştiul şi continuă seria incredibilă de victorii în acest campionat

Meci excelent făcut de CSU Atlassib Sibiu. Echipa noastră a învins cu 91-71 (26-19, 16-19, 25-16, 24-17) pe BCM U Pitești după un meci în care oaspeții au contat doar un sfert, iar fanii noștri au făcut spectacol în tribune, anunta csusibiu.ro.

CSU redevine, încetul cu încetul, echipa cu care fanii au fost obișnuiți sezoane la rând să obțină victorii și să fie o grupare de top a baschetului românesc.

”Dirijați” excelent de pe bancă de antrenorul Miodrag Perisic, baschetbaliștii sibieni au obținut sâmbătă seară încă un succes notabil în acest tur de campionat.

Reveniți în Sala Transilvania după frumoasa victorie de la Mediaș, jucătorii universitari au făcut din nou un joc foarte bun, de data aceasta în fața unei alte echipe cu rezultate notabile în acest tur, BCM U Pitești.

Sibiul a dominat jocul în primul sfert și a încheiat după zece minute în avantaj, scor 26-19. Piteștenii au avut o revenire de orgoliu în sfertul doi și au reușit să remonteze din diferență, tabela arătând la pauza mare un avantaj fragil pentru CSU, scor 42-38.

De la vestiare s-au întors parcă alte echipe. CSU a făcut spectacol și ultima jumătate de meci și a încheiat partida în aplauzele și uralele fanilor, care au venit și astă seară în număr foarte mare să își susțină favoriții.

Sibiul a bătut cu 91-71, iar sala a aplaudat victoria și a scandat numele tehnicianului Miodrag Perisic. Mai mult CSU este acum

Pentru CSU urmează încă o partidă dificilă, etapa viitoare Sibiul urmând să joace în deplasare, cu BC Timișoara.

 

CSU:

Bojovic 24, Calotă 2, Austin 18, Miceta 2, Nelson 13, Ceskovic 12, Lee 20.

 

BCM U Pitesti:

Tutt 10, Barac 6, Durkovic 8, Corpodean 2, Krapic 13, Ulmer 18, Barro 14

 

Declaratii după meci:

 

Hristu Sapera: Sibiul este surpriza acestui campionat

Un meci greu, un meci normal de campionat contra unui adversar dificil și care este într-o formă foarte bună în acest moment. Cred că am jucat așa cum trebuia să jucăm, doar o parte din meci. Mai ales în defensivă nu a fost deloc jocul dorit de noi. Este o victorie meritată a Sibiului. (..) Cred că am intrat un pic ”moi” după pauză. Sibiul a fost foarte montat. Noi nu am răspuns la fel. (..) Nu am putut să oprim anumiți jucători ai Sibiului, care e adevărat că sunt jucători de valoare și într-o formă foarte bună. Eu zic că este un campionat imprevizibil până acum. Nu se poate spune că o echipă este favorită certă chiar și la câștigarea campionatului. Sibiul este surpriza acestui campionat şi se pare că joacă foarte bine.

Miodrag Perisic: Mă  bucur că oamenii au început din nou să vorbescă despre baschet la Sibiu

Eu cred că am controlat jocul per anamblu în această seară. Şi Piteştiul a jucat foarte bine. Cu siguranţă că suntem surpriza campionatului până acum. Când a început turul nimeni nu ne dădea nicio şansă… Jucătorii joacă şi se pregătesc foarte bine. Cu toţi muncim foarte mult. (..) Mă bucur că oamenii au început din nou să se bucure de baschet şi să vorbească despre baschet aici în oraş. E un lucru foarte bun. E frumos. Atmosfera e frumoasă! Sperăm să le oferim fanilor în continuare motive de bucurie!

 

Sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu