Weekend plin de competiții de karate la Sala Transilvania

Editia a 5-a a CUPEI INTERNAŢIONALE de KARATE  KYOKUSHINKAI  „MAS OYAMA MEMORIAL CUP”, la KATA si KUMITE, pentru copii, juniori, tineret si seniori se desfasoara weekendul acesta la SIBIU.

Asociatia Club Sportiv MUSASHI DOJO Sibiu, impreuna cu Federatia de Kyokushinkai Tradiţional din România (IKOK  Sosai Romania), cu sediul în Sibiu, organizează in perioada 23-24 noiembrie la Sibiu, editia a 5-a a CUPEI INTERNAŢIONALE de  KARATE  KYOKUSHINKAI  „MAS OYAMA MEMORIAL CUP”, la KATA  si  KUMITE, pentru copii, juniori, tineret si seniori.

Evenimentul se va desfăşura in data de 24 noiembrie 2013, la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu ora 9.00.

La aceasta competitie s-au inscris 250 de sportivi din Romania, Ungaria, Israel si Grecia, tari afiliate la Organizatia Internationala de Karate Kyokushinkai Traditional – IKO Kyokushinkaikan Sosai.

Intrarea este gratuită. Categoriile de concurs sunt urmatoarele: Kata – 30, Kumite – 24.

Festivitatlile de premiere a sportivilor si a reprezentativelor tarilor cu cele mai bune rezultate, precum si decernarea titlurilor de „Best Technique”, „Best Spirit”si “Best Fighter” pentru sportivii care au avut o prestatie unica, vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-amiaza zilei de 24 noiembrie, in jurul orei 15.30.

Ultima oră

Comentariul meu