ofertă de antreprenori și manageri pentru studenții din sibiu

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, prin Centrul de Consultanță în Afaceri pentru Studenți și Facultatea de Științe Economice, oferă studenților săi oportunitatea de a participa la conferința din cadrul proiectului Antreprenor 2.0, care va avea loc la Sibiu, în data de 28 noiembrie 2013, la Hotel Ibis, începând cu ora 8:30.

Proiectul Antreprenor 2.0 este organizat de către Fundația Post Privatizare și are ca obiectiv general creșterea nivelului de conștientizare cu privire la oportunitățile de afaceri și a nivelului de informare a antreprenorilor și managerilor, precum și creșterea performanței manageriale și antreprenoriale prin crearea și dezvoltarea unor platforme de informare, formare și consultanță pentru antreprenori și manageri.

Pentru a participa la coferința regională a proiectului, studenții trebuie să își înscrie idea de afacere sau afacerea recent pornită, accesând formularul http://antreprenor2.0.postprivatizare.ro/inregistrare/inscriere/.

La finalul conferinței, un juriu format din antreprenori va allege, în baza formularului de înscriere, 50 de idei care vor trece în următoarea etapă a proiectului – sesiunile de workshopuri, în cadrul carora studenții vor învața să își transpună ideea/afacerea într-un plan de afaceri și să susțină un pitch.

După terminarea acestei etape, 20 de participanți ale căror idei sunt considerate cele mai bune vor trece în penultima fază – sesiunea de mentorat one-to-one. În cadrul acesteia, tinerii antreprenori vor fi ajutați timp de 3 săptămâni să își demareze afacerile și să își construiască o strategie de dezvoltare. Afacerea demarată și strategia de dezvoltare în formă finală vor fi evaluate de un juriu format din antreprenori, consultanți și oameni de afaceri, iar 3 dintre cele 20  vor fi premiate cu 12.500 lei.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

 

Ultima oră

Comentariul meu