csu sibiu joacă sâmbătă cu bcm u pitești. perisic: ”așteptăm fanii alături de noi”

Meci dificil din nou pentru Sibiu. CSU joacă sâmbătă de la ora 18:00 cu BCM U Pitești. Meciul nu este televizat. Biletele se pun în vânzare în jurul orei 17:00, la Sala Transilvania, anunta csusibiu.ro.

 

CSU Atlassib Sibiu revine în fața propriilor fani după succesul extrem de important de duminica trecută de la Mediaș.

În Sala Transilvania poposește o altă echipă aflată într-o formă de excepție, BCM U Pitești.

Chiar dacă argeșenii au arătat în ultimele jocuri că sunt o echipă de temut, jucătorii și oficialii lui CSU, speră ca sâmbătă, la finele meciului, Sibiul să triumfe și să își treacă în cont a opta victorie în acest sezon.

Toți jucătorii sunt apți de joc pentru această partidă.

Antrenorul Miodrag Perisic și americanul Devon Austin au vorbit vineri, despre partida de sâmbătă seară.

 

Iată declarațiile celor doi.

 

Devon Austin:

”Este un meci foarte important pentru noi. Trebuie să jucăm intens de la început până la final. Victoria de la Mediaș este foarte importantă pentru noi, mai ales că ne dă încredere înaintea acestei partide cu Piteștiul. Dacă continuăm să jucăm la fel, vom mai învinge. (..) Este plăcut să câștigi! Este o diferență mare între echipa de acum și cea de acum 2-3 ani. Suntem mai serioși și ne pregătim intens în fiecare zi. Piteștiul are o echipă bună cu jucători talentați. Va trebui să fim foarte atenți la ei. Sperăm ca fanii să vină din nou în număr mare la sală. Ne ajută foarte mult să fie acolo și să ne încurajeze. S-a văzut acest lucru și la Mediaș, când cei 200 de fani ne-au împins să învingem acolo. Anul acesta avem mari șanse să fim o echipă mai de succes față de anii trecuți”

 

Miodrag Perisic:

”Știm totul despre cei de la Pitești. Au șase jucători foarte buni și încă 2-3 jucători români de calitate. Au câștigat câteva partide foarte grele, iar acele victorii le dau încredere în ei și să creadă căpot obține un rezultat bun aici la Sibiu. Datoria noastră este să nu se întâmple așa. Vrem să facem un meci foarte bun dacă este posibil. Cu siguranță că va fi un meci total diferit față de meciul din vară de la Memorialul ”Tordai”. Ei s-au întărit foarte mult. (…) E cu totul o altă echipă. Locul doi ocupat de noi acum este foarte bun. Mai important este că echipa joacă bine, în opinia mea. (..) De asemenea foarte important este că fanii sunt alături de noi. Sperăm să fie în tribune așa cum au fost și la meciurile cu Cluj, Craiova si la Mediaș pentru că avem nevoie de ei”.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu