Campanie pentru copiii din Fofeldea. Ajută și tu!

La vreme de sărbătoare, în atmosfera luminoasă ce premerge Naşterea Domnului, Muzeul ASTRA îşi propune să aducă pentru al şaselea an consecutiv, cu sprijinul dumneavoastră, o mică bucurie în sufletele micuţilor şcolari şi preşcolari de la grădiniţa şi şcoala primară din satul Fofeldea, comuna Nocrich, jud. Sibiu.

În acest scop, campania Daruri pentru copiii din Fofeldea invită sibienii să ofere după posibilităţile fiecăruia, cadouri constând în jucării aflate în stare bună de funcţionare şi igienizate, rechizite, alimente nealterabile, haine noi sau second-hand de bună calitate, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani. Donaţiile sunt aşteptate la sediul instituţiei din Piaţa Mică, nr. 11, Serviciul Marketing, până vineri, 13 decembrie, între orele 10:00-14:00.

Pentru a ajunge direct la cei care au nevoie de ele, ar fi de mare folos ca articolele de îmbrăcăminte să fie sortate pe categorii de vârstă. În săptămâna 16-20 decembrie, prin intermediul Muzeului ASTRA, darurile dumneavoastră vor ajunge la copiii din comunitate.

Ultima oră

Comentariul meu