video foto scene de dragoste cu salman khan în muzeul din dumbrava sibiului

Zi plină și agitată pentru actorul indian Salman Khan. Vedeta de Bollywood s-a mutat cu întreaga echipă de filmări în cel mai mare muzeul în aer liber din estul Europei. Aleile frumosului Muzeu sibian au răsunat de la acordurile muzici indiene. Salman a părut că se simte bine, chiar dacă afară temperatura a fost puțin peste zero grade.

 

Pentru ca filmările să nu fie perturbate de vizitatorii muzeului, mai multe sectoate ale locației au fost închise publicului. O firmă de pază și ordine a avut grijă ca mass media să nu se apropie prea mult de Salman, Un angajat al muzeului a fost extrem de încântat că el și calul său participă la filmări.

”Filmăm un film cu o echipă din india. Am pregătit o căruță cu fân. Calul e rasa murg. Are 7 ani jumate. E prima dată când e vedetă de film. E cuminte. Am auzit de Salman Khan. E o onoare să joc în filmul lui. Cred că se dau și ceva bani. Nu am nicio emoție.”, a povestit îngrijitorul de cai.salman1

 

Cu oile în muzeu

La filmările din muzeul din Dumbrava Sibiului, s-a regăsit în decorul folosit și o turmă cu peste 70 de oi, adusă special din Mărginimea Sibiului, dar și alte elemente tradiționale românești. Ciobanul sibian care și-a adus aici turma, s-a arătat încântat de invitația primită.

”Sunt din Rășinari. Am adus 70 de oi pentru filmul actorului acesta indian. Le-am adus să le filmeze. Acum vedem să vedem ce filmează. Nu am mai apărut într-un film. Am mai văzut de el pe la televizor, dar mai rar. Am acceptat imediat. Nu iau niciun ban. Am venit de plăcere.”, a povestit baciul din Rășinari.

 

Urmărit de fani

Chiar dacă spre deosebire de ieri, fanii nu s-au putut apropia la mai mult de 50 de metri de vedeta indiană, în muzeul s-au perindat foarte mulți din cei care sunt înebuniți să îl vadă pe celebrul Salman Khan. Unii au venit dis de dimineață și au spus că vor sta și toată ziua dacă va fi nevoie să aștepte să poată face o poză și să schimbe câteva cuvinte cu idolul lor.salman2

”Am venit mai mult pentru sora mea. Ea este un fan înrăit. Nu a oprit din păcate. Nu stim programul. Am fost încântată. Da. Nu m-am asteptat la nimic. El e exact cum l-am văzut și în filme. E haios. E simpatic. Mi-as fi dorit o poză cu el”, a declarat o tânără aflată în muzeu.

”Mi se pare un pic mai înalt de cum credeam eu. E chiar simpatic. (..) E un artist care trebuie respectat și luat ca atare. Am făcut o poză cu el spre norocul meu. Eu nu știam că e aici. Am venit din Bucuresti pentru că familia mea e aici. Mi-a spus un prieten că e aici. Am avut noroc”, a mai povestit o tânără venită din București.

 

Scene de dragoste în muzeu

În Muzeul în Aer Liber din Sibiu s-au filmat trei scene din pelicula ”Jay ho!”.  Reprezentanții muzelui spun că Salman Khan și echipa sa, au fost plăcut impresionați de frumusețea locației aleasă.

”Cadrul natural deosebit de pitoresc de aici din Dumbrava Sibiului devine astăzi în cea de a III a zi de sedere a echipei în oraș, platou de filmare. Ne bucurăm că s-a ales acest cadru, care este unul din cele mai frumoase din oraș. Cadrul în care se va desfășura povestea de dragoste dintre cei doi protagoniști interpretați de actorii Salman și Daisy. Vor fi filmate trei secvențe. Una din ele reprezintă panorama lacului, morile și o turmă de 30 de oi. De asemenea pe aleile din Dumbravă va apăprea o mașină de epocă și a treia secvență este o căruță trasă de un cal”, a spus și Anda Ionaș – reprezentantă Muzeul în Aer Liber Sibiu.

Chiar dacă nu și-a făcut apariția la filmări, se pare că la Sibiu, alături de Salman Khan este și Iulia Vântur, aceasta fiind zărită aseară în hotelul în care starul indian este cazat. Mâine filmările se vor muta la Sighișoara, iar joi echipa va merge în Capitală.

Ultima oră

Comentariul meu